• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μαζί με τον Crutchlow o Razgatlioglu στη Jerez
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes θα δοκιμάσει εκ νέου τη Μ1
Νέα 10/04/2023 - 09:04

Ο Toprak Razgatlioglu θα βρεθεί δίπλα στον δοκιμαστή αναβάτη της Yamaha, Cal Crutchlow, στη Jerez για δύο ημέρες δοκιμών από τις 10 έως τις 11 Απριλίου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes 2021, είχε δοκιμάσει την YZR-M1 τον περασμένο Ιούνιο στο Motorland Aragon, σε μια δοκιμή η οποία διακόπηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

"Ανυπομονώ να δοκιμάσω τη μοτοσυκλέτα YZR-M1 MotoGP στη Jerez, μια πίστα που μου αρέσει πολύ", είπε ο Razgatlioglu, ο οποίος μπορεί να βρεθεί στα MotoGP στο άμεσο μέλλον. "Η τελευταία δοκιμή στην Αραγονία περιορίστηκε από τις καιρικές συνθήκες, αλλά στη Jerez φαίνεται ότι θα έχουμε καλύτερες συνθήκες και περισσότερο χρόνο στην πίστα".

"Θα μου δώσει την ευκαιρία να κατανοήσω καλύτερα τις απαιτήσεις των αγώνων μιας εργοστασιακής μοτοσυκλέτας MotoGP. Ευχαριστώ τη Yamaha που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία".

 

Ο Lin Jarvis πρόκειται να παρακολουθήσει το τεστ της Jerez πριν μεταβεί στις ΗΠΑ για την επίσκεψη του Πρωταθλήματος στο Circuit of the Americas.


"Πρώτον, επιτρέψτε μου να πω ότι είναι χαρά μας που μπορούμε να δώσουμε στον Toprak άλλη μια ευκαιρία να οδηγήσει την YZR-M1", είπε ο Jarvis. "Δεν μπόρεσα να είμαι παρών στην προηγούμενη δοκιμή του, αλλά αυτή τη φορά θα είμαι στη Jerez για να παρακολουθήσω τις δοκιμές και θα αναχωρήσω κατευθείαν από εκεί για να παρακολουθήσω το Grand Prix της Αμερικής στο Austin το επόμενο Σαββατοκύριακο".

"Ο Toprak είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος αναβάτης μοτοσυκλετών και είμαι πολύ περίεργος να δω την ταχύτητά του στην εργοστασιακή μας μοτοσυκλέτα MotoGP. Θα έχει την ευκαιρία να οδηγήσει δίπλα στον Cal που θα είναι εκεί για τις συνεχιζόμενες δοκιμές ανάπτυξης της YZR-M1 του 2023".

Επόμενο άρθρο »

Τεχνολογία και αναβάτες

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ TOURMODULAR ΤΗΣ AGV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA