• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Eίναι φανταστικό, είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις
ΜΙλώντας για την παρθενική του νίκη
Νέα 03/04/2023 - 10:10

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πίστα Termas de Rio Hondo χάρισε σε έναν αναβάτη την πρώτη του νίκη στα MotoGP, με τον Marco Bezzecchi να καταφέρνει να ξεφύγει από όλους τους υπόλοιπους.

Πιέζοντας δυνατά, αλλά όχι πάνω από το όριο, ο Ιταλός έχτισε σταδιακά ένα προβάδισμα άνω των οκτώ δευτερολέπτων και φαινόταν πολύ πιο άνετος στο βρεγμένο.

"Είναι φανταστικό, είναι κάτι που δεν μπορείς να περιγράψεις, είναι απίστευτο", είπε ο Bezzecchi για την παρθενική του νίκη στο MotoGP. "Δεν το περίμενα αυτό όταν έφυγα από το σπίτι. Μόλις άρχισα να οδηγώ εδώ, ένιωσα πολύ καλά και ήμουν ένα με τη μοτοσυκλέτα μου".

"Ένιωσα απίστευτα καλά από την πρώτη στιγμή και χθες ήταν επίσης πολύ ωραία, οπότε όταν είδα τη βροχή σήμερα το πρωί ήμουν πολύ λυπημένος γιατί είπα «όχι, ήμουν τόσο καλός στο στεγνό, σίγουρα θα είναι δύσκολο στο βρεγμένο".

"Αλλά όταν πήδηξα στη μοτοσυκλέτα στο ζέσταμα ήταν καταπληκτικά. Άρχισα να πιστεύω ξανά και σκέφτηκα ότι μπορούσα να τα καταφέρω. Μου άρεσε να οδηγώ και ήμουν πραγματικά, πολύ συγκεντρωμένος. Όλα πήγαν καλά. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι (μέχρι την παρθενική νίκη)".

Θέλοντας να επισημάνει όσους τον βοήθησαν στην πορεία, ιδιαίτερα τον μέντορά του, Valentino Rossi, ο Bezzecchi πρόσθεσε: "Για τον Vale, χωρίς αυτόν και την υποστήριξη της οικογένειάς μου ήταν σχεδόν αδύνατο. Ο Vale μου έδωσε τη δυνατότητα να εξελιχθώ ως άνθρωπος, ως αναβάτης, να ανέβω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να ανέβω στα MotoGP. Χάρη σε αυτόν!".

Η νίκη του Bezzecchi, μαζί με ένα λάθος του Francesco Bagnaia, οδήγησαν τώρα τον αναβάτη της Mooney VR46 στο να πάρει το προβάδισμα στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Στο βάθρο μετά τον αγώνα, ο Bezzecchi έλαβε μια υπογεγραμμένη φανέλα ποδοσφαίρου Lionel Messi Argentina, η οποία έφερε αναμνήσεις από όταν ο Rossi στάθηκε στο βάθρο με μια φανέλα της Αργεντινής.

Ο Bezzecchi είπε: "Ήταν απίστευτο. Μόλις πήρα τη φανέλα ήταν απίστευτο. Ο Messi είναι ο G.O.A.T.  (ο καλύτερος όλως των εποχών) όπως είναι ο Vale για τα μηχανάκια, ο Messi είναι ο G.O.A.T.  για το ποδόσφαιρο".

Επόμενο άρθρο »

Θυμωμένος ο Bagnaia με την πτώση του

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: MotoGP Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA