• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jonas Folger στη θέση του Pol Espargaro
Μέχρι την ανάρρωση του τελευταίου
Νέα 31/03/2023 - 18:40

Η GASGAS Factory Racing Tech3 μετράει μέρες μέχρι ο Pol Espargaro να είναι έτοιμος να επιστρέψει στην RC16 του, αλλά στο μεταξύ, από το Grand Prix της Αμερικής στην COTA στα μέσα Απριλίου, η ομάδα θα βασίζεται στην ταχύτητα και την εμπειρία του Jonas Folger.

Ο 29χρονος Γερμανός θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα MotoGP από το 2017 και από τότε που ανέλαβε τον ρόλο του επίσημου αναβάτη δοκιμών της ΚΤΜ. Ο Folger έχει αγωνιστεί ξανά με την Tech3 – παίρνοντας τη δεύτερη θέση στο γερμανικό Grand Prix το 2017.

Ο Pol Espargaro ταξίδεψε πίσω στη Βαρκελώνη το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου έκανε επέμβαση στο σαγόνι του. Η επέμβαση έγινε την Τρίτη στο Νοσοκομείο Dexeus. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για μερικές μέρες και ελπίζει ότι θα είναι σύντομα σπίτι, όπου θα είναι σε θέση να εντείνει τη φυσιοθεραπεία του και να ορίσει ένα χρονοδιάγραμμα για να επιστρέψει στην μοτοσυκλέτα του.


Jonas Folger: "Πρώτα από όλα ελπίζω πραγματικά ο Pol να πάει καλά και να σταθεί ξανά στα πόδια του το συντομότερο δυνατό. Είμαι σίγουρος ότι έχει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του. Από την πλευρά μου ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά και να φτάσω στο Τέξας για να δω όλα τα παιδιά από την παλιά μου ομάδα! Ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή δουλειά και ξέρω ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, καθώς η δουλειά μου ως αναβάτης δοκιμών μόλις ξεκίνησε. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ανεβάσω ταχύτητα και να μάθω περισσότερα για τη μοτοσυκλέτα. Είμαι ευγνώμων και τώρα ανυπομονώ για το Τέξας".

Nicolas Goyon, GASGAS Factory Racing Tech3 Team Manager: "Είναι σαφές ότι ο Pol χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει πλήρως και η σκέψη μας είναι ακόμα μαζί του και είμαστε σε επαφή όλη την ώρα. Μέχρι να είναι έτοιμος όμως, ο ρόλος του δοκιμαστή του Jonas μαζί με την πρόσφατη εμπειρία του στα MotoGP σημαίνουν ότι είναι ο τέλειος αντικαταστάτης. Είχαμε μερικές καλές αναμνήσεις μαζί του πριν από μερικά χρόνια και ήταν μαζί μας ξανά στη Sepang κατά τη διάρκεια αυτής της προετοιμασίας. Είναι υπέροχος τύπος και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τον καλωσορίσουμε και πάλι".

Επόμενο άρθρο »

Termas de Rio Hondo: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Termas de Rio Hondo: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA