• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο De Puniet στον πύργο του Eiffel
Η RC212V του De Puniet φωτογραφήθηκε μπροστά στον πύργο του Eiffel.
Νέα 21/05/2010 - 12:47

Στην ιστορική πίστα του Le Mans θα νιώθει σαν στο σπίτι του ο Randy de Puniet. O Γάλλος αναβάτης ανυπομονεί για τον συγκεκριμένο αγώνα μιας και αποτελεί ιδιαίτερης σημασίας, τόσο για τους οπαδούς του όσο και τους υποστηρικτές του. Την Τετάρτη το βράδυ η RC212V του De Puniet φωτογραφήθηκε μπροστά στον πύργο του Eiffel έπειτα από ειδική άδεια που δόθηκε από τον διοργανωτή του αγώνα και τις τοπικές αρχές. 

 

Επιπλέον ο De Puniet συμμετείχε σε κάποια φιλανθρωπικά έργα όπως τον αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε την Τετάρτη που τα έσοδα θα δοθούν στα παιδιά της Haiti. Επίσης, επισκέφτηκε το Hospital du Mans μαζί με τους Marco Simoncelli και Ben Spies. 

 

Όσο για τον αγώνα ο ίδιος δήλωσε ότι “Σε κάθε αγώνα δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό, ωστόσο στον αγώνα της πατρίδας σου πάντα έχεις περισσότερη ενέργεια και θέληση για τους ανθρώπους που σε υποστηρίζουν σε όλη την διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό αγώνα σ’αυτή την πίστα έπειτα από τις βελτιώσεις που κάναμε στην μοτοσυκλέτα στην Ισπανία. Μου αρέσει η πίστα του Le Mans που είναι απαιτητική στα φρένα μέσα στις φουρκέτες. Επίσης, ο καιρός είναι τέλειος οπότε επιτέλους θα έχουμε ένα στεγνό αγώνα.”

Επόμενο άρθρο »

Le Mans live: Rossi – Stoner – Lorenzo στη μάχη

« Προηγούμενο άρθρο

Η μοτοσυκλέτα της MARC VDS Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα