• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αντικαθιστά η MotorLand Aragon την Valencia
Η νέα πίστα έχει μήκος 3,32μίλια και βρίσκεται κοντά στην Zaragoza στην Βόρειο Ισπανία.
Νέα 20/05/2010 - 17:07

Η νέα πίστα της Ισπανίας MotorLand Aragon θα πάρει την θέση της Valencia στο ημερολόγιο αγώνων του WSB το 2011. Ο διευθυντής του World SuperbikePaolo Flamini κι ο Ισπανός οδηγός Carlos Checa βρέθηκαν σε συνάντηση με εκπρόσωπους της πίστας και της Ισπανικής κυβέρνησης για να υπογράψουν τριετή συμφωνία.

 

Η νέα πίστα έχει μήκος 3,32μίλια και βρίσκεται κοντά στην Zaragoza στην Βόρειο Ισπανία και θα φιλοξενήσει αγώνα των MotoGP φέτος. Είναι μία από τις λίγες πίστες που φιλοξενούν αγώνα του WSB και των MotoGP. 

 

Μεταξύ άλλων ο Paolo Flamini δήλωσε τα εξής: “Η πίστα MotorLand είναι καινούργια κι ήδη βρίσκεται στην κορυφή με το να φιλοξενεί αγώνες των MotoGP και του WSB στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της. Το WSB απαιτεί υψηλά στάνταρτ ασφάλειας και εγκαταστάσεις για να φιλοξενηθούν οι χιλιάδες θεατές και η MotorLand μπορεί να τα παρέχει όλα αυτά.” Η νέα αυτή συμφωνία είναι πιθανό να σημάνει το οριστικό τέλος της Valencia ως πίστα του WSB που φιλοξενούσε αγώνες από το 2000 όταν ο Troy Corser κι ο Noriyuki Haga γεύτηκαν πρώτοι την σαμπάνια της νίκης σ’αυτή.

MotorLand Aragon
MotorLand Aragon

Επόμενο άρθρο »

Στο club της elite ο Toni Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος για το Le Man είναι ο Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα