• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Elias στοχεύει στη νίκη στη Γαλλία
Ήδη ο Elias αποδείχτηκε σκληρό καρύδι οδηγώντας στο όριο παρόλο ότι ήταν τραυματισμένος.
Νέα 20/05/2010 - 01:24

Η νίκη του Toni Elias στην Jerez μπροστά στο θερμόαιμο κοινό της Ισπανίας σήμαινε πολλά για εκείνον και την ομάδα του Fausto Gresini που τον έθεσε επικεφαλής σε ένα τόσο σημαντικό και νέο εγχείρημα, την κατηγορία Moto2. Ευχαριστημένος έμεινε από αυτή την νίκη και το έδειξε προς τον Gresini μιας και με την ομάδα του κέρδισε την μοναδική του νίκη στα MotoGP το 2006. Ήδη ο Elias αποδείχτηκε σκληρό καρύδι οδηγώντας στο όριο παρόλο ότι ήταν τραυματισμένος. Οι επιδόσεις του επιβεβαιώνουν ότι η ομάδα του έχει εργαστεί σκληρά κι επωφελείται πλήρως τα ατού του πλαισίου της Moriwaki, που όπως φαίνεται έδεσε σωστά με το πακέτο των αναρτήσεων και των ελαστικών για την ώρα. 

 

Μπορεί μεν ο Elias να μην είχε την ευκαιρία να προπονηθεί όπως θα ήθελε όλο αυτό τον καιρό, ωστόσο έχει συνέρθει σε μεγάλο βαθμό από τον πρόσφατο τραυματισμό του κι επιπλέον έχει αρχίσει την άσκησή του με το ποδήλατο. Στο παρελθόν έχει ανέβει στο βάθρο του Le Mans στις μικρότερες κατηγορίες των GP125 και GP250 και στοχεύει να κάνει το ίδιο με την ΜD600 στην Moto2. 

 

Ο Fausto Gresini προγραμμάτιζε κάποιες δοκιμές για την ομάδα της Moto2 αλλά τελικά δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν. Ο ίδιος ελπίζει ότι ο Elias θα καταφέρει να προκριθεί στις μπροστινές σειρές της εκκίνησης για να δώσει μία καλή μάχη στον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος για το Le Man είναι ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Scott Redding: Το πάθημα του έγινε μάθημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα