• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Π.Π.Τ.: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FORMULA EXTREME ΣΕΡΡΕΣ 16/05/2010
Όμορφος αγώνας στην κορυφαία κατηγορία
Νέα 20/05/2010 - 16:01

 

Κάντε κλικ ΕΔΩ να δείτε τα αποτελέσματα 

 

Ο Σάκης Συνιώρης με την νέα BMW S 1000 RR πέρασε σχετικά εύκολα στην 1η θέση περνώντας στον 2ο γύρο τον Γιάννη Μπούστα (HONDA CBR1000) και στον τρίτο γύρο τον πρωταθλητή Κώστα Κοντομάρο (YAMAHA R1) στην είσοδο της στροφής Σινιώρη (Κ11). Τελικά στους 2 τελευταίους γύρους άντεξε την επίθεση που έκανε ο τραυματίας Κοντομάρος που οδήγησε όπως αρμόζει σε ένα πρωταθλητή.

 

Ο Σάκης Συνιώρης πέρασε 1ος τη γραμμή τερματισμού δίνοντας μεγάλη χαρά στην νεοσύστατη ομάδα της BMW που δεν είχε προλάβει να κάνει τις δοκιμές που ήθελε. Αντίστοιχα, χαρούμενη ήταν και η ομάδα του 2ου, Κοντομάρου.

 

Προβληματισμός στην ομάδα του πρωταθλητή Γιάννη Μπούστα που έμεινε στην Τρίτη θέση θεατής των 2 πρώτων αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με γλίστρημα των ελαστικών του ήδη από τον 1ο γύρο.

 

Είναι σίγουρο ότι η έλλειψη δοκιμών και η μικρή εμπειρία με την HONDA CBR 1000 RR έφερε σε αυτή τη θέση τον Γιάννη Μπούστα. Έτσι περιμένουμε στους επόμενους αγώνες ακόμα πιο έντονο συναγωνισμό για την 1η θέση.

 

Να σημειώσουμε ότι ο Σάκης Συνιώρης πέτυχε πολύ γρήγορο χρόνο ταχύτερου γύρου με 1΄.19,8 δείχνοντας ότι παρά την απουσία του από τους αγώνες για δυο χρόνια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

Στις πιο πίσω θέσεις οι οδηγοί είχαν σχετικά μοναχικό αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Με Suter στο βάθρο ο Simon

« Προηγούμενο άρθρο

Περιμένει πολλά στο Le Mans o Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα