• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Δεν φτάσαμε στο 100% των δυνατοτήτων μας
Αλλά είμαστε πολύ κοντά σε αυτό
Νέα 14/02/2023 - 20:28

Ο Enea Bastianini ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ του 2023 στη Sepang την Κυριακή το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών στην πίστα της Μαλαισίας, ο αναβάτης της Ducati Lenovo Team συνίχισε τις εργασίες ανάπτυξης για την Desmosedici GP του 2023, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει με τον δοκιμαστή αναβάτη, Michele Pirro, στο Sepang Shakedown νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή, τη μόνη μέρα που η πίστα ήταν σταθερά στεγνή, ο Bastianini ολοκλήρωσε μερικούς γύρους με την μοτοσυκλέτα στη διαμόρφωση του 2022 προτού προχωρήσει στη δοκιμή των νέων στοιχείων που αναπτύχθηκαν από τους μηχανικούς της Ducati τον χειμώνα, τα οποία εκτός από την εξέλιξη του περσινού κινητήρα, περιελαμβάνουν και δύο νέα αεροδυναμικά πακέτα.

Μετά από τα αρχικά θετικά σχόλια στο στεγνό, ο Ιταλός επιβεβαίωσε τηην αίσθησή του για τη μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο το απόγευμα του Σαββάτου. Στο τέλος του τεστ την Κυριακή, ο Enea ήταν 4ος με χρόνο 1:58.149, ενώ ολοκλήρωσε 128 γύρους αυτές τις τρεις ημέρες.

"Ήταν ένα πολύ απαιτητικό τριήμερο εργασίας, αλλά και πολύ παραγωγικό, και είμαι ικανοποιημένος τη δουλειά που βγήκε αυτές τις τρεις ημέρες", ανέφερε ο Bastianini. "Στην αρχή δυσκολευόμουν να προσαρμοστώ στη νέα μοτοσυκλέτα, αλλά την Κυριακή το απόγευμα, καταλάβαμε τι χρειαζόταν βελτίωση, επιτρέποντάς μου να είμαι γρήγορος στη επίθεση χρόνου και στον ρυθμό του αγώνα". 


"Ο Pecco είχε την ίδια αίσθηση με εμένα, διευκολύνοντας τη σύγκριση δεδομένων και τη συζήτηση με τους μηχανικούς. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιο φέρινγκ θα χρησιμοποιήσουμε φέτος από αυτά που δοκιμάσαμε εδώ στη Sepang και θα τα δοκιμάσουμε ξανά στο Portimão". 


"Θα είναι το τελευταίο τεστ πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν, επομένως θα είναι κρίσιμο. Δεν έχουμε φτάσει ακόμη το 100% των δυνατοτήτων μας, αλλά είμαστε πολύ κοντά σε αυτό".

Επόμενο άρθρο »

Aναπαλαιώθηκε η RG500 του Mike Hailwood

« Προηγούμενο άρθρο

Θα εισαχθεί στο Automotive Hall of Fame o Takeo Fujisawa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA