• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Κάνουμε δουλειά βήμα βήμα
Αλλά είμαστε ακόμα μακριά από τους κορυφαίους
Νέα 10/02/2023 - 16:53

Έχοντας καταγράψει τη δεύτερη σεζόν χωρίς νίκες μέσα σε τρία χρόνια το 2022, η Honda αναμενόταν να είναι η εταιρία με τα περισσότερα εξαρτήματα προς δοκιμή στην πρώτη δοκιμή πριν τη σεζόν στη Sepang. 

Πράγματι, ο Marquez είχε τέσσερις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ του και τρία πρωτότυπα προδιαγραφών 2023 για να δοκιμάσει την Παρασκευή και ήταν 12ος συνολικά, λίγο λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον Bezzecchi, μετά από 58 γύρους.

Μετά τη τεστ μετά της Valencia τον Νοέμβριο, ο Marquez παραδέχτηκε ότι η μοτοσυκλέτα που δοκίμασε δεν ήταν ικανή να κερδίσει το 2023.


Και ενώ παραμένει επιφυλακτικός στο να κάνει οποιεσδήποτε σίγουρες δηλώσεις σχετικά με τη νέα Honda, ο Marquez παραδέχεται ότι είναι ακόμα πολύ μακριά από εκεί που πρέπει να είναι.

"Η αίσθηση αυτή τη στιγμή είναι ότι η ιδέα είναι λίγο πολύ η ίδια με τη Valencia, γιατί είναι λίγο πολύ η ίδια μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Marquez μετά την ημέρα έναρξης των δοκιμών στη Μαλαισία. "Τώρα αύριο, τις επόμενες μέρες θα αρχίσουμε να δουλεύουμε και ειδικά στο Portimao κάτι νέο θα φτάσει".

"Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο γκαράζ μας, να προσπαθήσουμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες, να βελτιωθούμε δέκατo το δέκατο γιατί αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα μακριά από τους κορυφαίους αναβάτες".

"Φυσικά, θέλεις περισσότερα και θέλεις πάντα να είσαι πιο γρήγορος. Αλλά ήδη μου είπαν ότι θα το κάνουμε βήμα-βήμα. Λοιπόν, μπορούμε να αξιολογήσουμε την προετοιμαστία την τελευταία μέρα στο Portimao. Ακόμα, είναι πολύ νωρίς, έχω πολλά πράγματα να δοκιμάσω. Είναι όπως λέω, δεν θα βρούμε μισό δευτερόλεπτο από τη μια μοτοσυκλέτα στην άλλη. Εμείς Πρέπει να δουλέψουμε βήμα-βήμα για να πλησιάσουμε τους κορυφαίους αναβάτες".

Μετά από πολλά χρόνια που ταλαιπωρήθηκε με τραυματισμούς, ο Marquez λέει ότι σωματικά «τα πάει πολύ καλύτερα» τώρα.

"Ναι, για μένα το πιο θετικό είναι ότι όσον αφορά τη φυσική κατάσταση νιώθω πολύ καλά", απάντησε ο Marquez όταν ρωτήθηκε για αυτό.  "Έχω αρχίσει να παίζω με τη μοτοσυκλέτα, οδηγώ πολύ καλά. Είναι αλήθεια ότι με όλους τους αναβάτες, είμαστε ακόμα στην προετοιμασία της σεζόν, αύριο θα νιώσουμε περισσότερη κούραση, την επόμενη μέρα περισσότερη. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για όλους, νιώθω ότι είμαστε σε κανονική κατάσταση".

"Δεν μου αρέσει να συγκρίνω με το παρελθόν. Είμαι έτσι και νιώθω καλά οδηγώντας τη μοτοσυκλέτα, οπότε δεν αισθάνομαι κανέναν περιορισμό, και αυτό ήταν το πιο σημαντικό σε αυτήν την πρώτη μέρα. Δούλεψα όλο τον χειμώνα γι' αυτό. Όσον αφορά εμένα, κάνουμε εξαιρετική δουλειά και τα πάμε πολύ καλύτερα".

Επόμενο άρθρο »

Ακυρώνονται όλοι οι αγώνες ταχύτητας του 2023 στη Βόρεια Ιρλανδία!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: 1η Μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA