• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στη Ναμίμπια θα διεξαχθεί το BMW GS Trophy του 2024
Νέα Αγοράς 28/01/2023 - 02:48

Για τους λάτρεις της περιπέτειας και του enduro, το BMW GS Trophy είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά events που υπάρχουν και το 2024 η διοργάνωση επιστρέφει και πάλι. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο ειδυλλιακό τοπίο της Ναμίμπια της Αφρικής.

Τα τελευταία χρόνια, το GS Trophy έχει διεξαχθεί σε πολλές χώρες σε όλη την υφήλιο, με το τελευταίο Trophy, που πραγματοποιήθηκε το 2022, να είναι στην Αλβανία.

Πηγαίνοντας πιο πίσω, η Νέα Ζηλανδία φιλοξένησε το GS Trophy το 2020 και η Μογγολία το 2018. Το 2016, το GS Trophy διεξήχθη στην Ταϊλάνδη και το 2014 στον Καναδά, το 2012 στην Αργεντινή, το 2010 ήταν στη Σουαζιλάνδη και το 2008, όπου ξεκίνησαν όλα, στην Τυνησία.

Το 2024 BMW GS Trophy θα περιλαμβάνει 22 ομάδες από όλο τον κόσμο, με συνολικά 60 αναβάτες να αναμένεται να είναι παρόντες, ενώ 6 ομάδες θα αποτελούνται αποκλειστικά από γυναίκες.

Με το 2024 GS Trophy να απέχει ακόμη πολύ καιρό, θα διεξαχθούν προκριματικοί γύροι σε όλο τον κόσμο για να επιλεγούν οι καλύτεροι των καλύτερων για το 2024. Συνολικά, θα υπάρξουν 15 εθνικές προκριματικές διοργανώσεις και ένας διεθνής προκριματικός γύρος.

Η BMW Motorrad επιβεβαιώνει ότι το International GS Trophy δεν είναι ένας αγώνας, αλλά ένας ομαδικός διαγωνισμός που θα δοκιμάσει τις δεξιότητες, την ομαδική εργασία και τη σκληρότητα των συμμετεχόντων.

Μέρος των προκλήσεων περιλαμβάνει ασκήσεις πλοήγησης με το GPS, καθώς και οδήγηση εκτός δρόμου και χρήση πολλών τεχνικών οδήγησης.


Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, απέχουμε ακόμη πολύ από το BMW International GS Trophy 2024. Τούτου λεχθέντος, περιμένετε να μάθετε πολλά περισσότερα για τις ιδιαιτερότητες του διαγωνισμού τους επόμενους μήνες.

Η ίδια η BMW Motorrad δήλωσε ότι θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες —όπως τις ακριβείς μοτοσυκλέτες και τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπιστούν— σε επόμενα δελτία τύπου.

 

Πηγή: zougla.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε η παραγωγή της Multistrada V4 Rally

« Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία κυψελών υδρογόνου από την SYM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα