• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πουλήθηκαν όλες οι Ducati Panigale V4 2022 World Champion Replica 
Μέσα σε λίγες ώρες!
Νέα Αγοράς 26/12/2022 - 21:34

Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης
 
Οι μοτοσυκλέτες που παρουσιάστηκαν στις 15 Δεκεμβρίου σε συνέντευξη Τύπου από τον CEO της Ducati, Claudio Domenicali, μαζί με τους Pecco Bagnaia και Álvaro Bautista, και πουλήθηκαν όλες μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό συνέβει γιατί αρκετοί φανατικοί Ducatisti επέλεξαν να εμπλουτίσουν τη συλλογή τους και με τις δύο εκδόσεις της Panigale V4 2022 World Champion Replica

Francesco Milicia, VP Global Sales & After Sales Ducati: «Το 2022 ήταν μια απίστευτη χρονιά για την Ducati τόσο στην πίστα όσο και στην αγορά, επιβεβαιώνοντας την ολοκλήρωση και τη συνεχή μεταφορά τεχνολογίας και τεχνογνωσίας μεταξύ παραγωγής και αγώνων που είναι απαράμιλλη στον κόσμο των μοτοσυκλετών. Σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να μοιραστούμε τις επιτυχίες του 2022 με τους πιο παθιασμένους Ducatisti ήταν να τους προσφέρουμε αυτές τις μοναδικές αριθμημένες μοτοσυκλέτες, υπογεγραμμένες από τους Pecco και Álvaro. Αυτή τη στιγμή, που η επωνυμία μας είναι τόσο ισχυρή όσο ποτέ και προβάλλεται στο μέλλον, θέλαμε επίσης να αποτίσουμε φόρο τιμής στην ιστορία μας, θυμίζοντας και με τα δύο αντίγραφα την ίδρυση της Ducati, η οποία χρονολογείται από το 1926».

Οι δύο περιορισμένης παραγωγής μοτοσυκλέτες, θα παραχθούν σε 520 αριθμημένα και υπογεγραμμένα τεμάχια  (260 η κάθε έκδοση) προς τιμήν του 1926, χρονιάς ίδρυσης της εταιρείας.

Όπως και οι αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, από τις οποίες είναι εμπνευσμένες οι Panigale V4 2022 World Champion Replica, θα είναι διαθέσιμες μόνο σε μονοθέσια έκδοση και θα έχουν χαραγμένο με λέιζερ στην επάνω πλάκα, από αλουμίνιο billet, του μπροστινού συστήματος το όνομα του μοντέλου και τον αύξοντα αριθμό. Επίσης στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται: Ξηρός συμπλέκτης STM-EVO SBK, 2 κιλά ελαφρύτερος σιγαστήρας Akrapovič (προδιαγραφών δρόμου), δαγκάνες Stylema® R της Brembo με ρυθμιζόμενη αντλία φρένου MCS, billet ρυθμιζόμενα μαρσπιέ αλουμινίου της Rizoma και αγωνιστική ζελατίνα φέρινγκ.

Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν αυτές τις ειδικές μοτοσυκλέτες είναι η θερμική προστασία της πίσω πολλαπλής εξάτμισης, το κάλυμμα της γεννήτριας ρεύματος, οι αεραγωγοί των φρένων και τα εμπρός και πίσω φτερά όλα από ανθρακονήματα. Επίσης, από ανθρακονήματα, σε συνδυασμό με τιτάνιο, είναι το κάλυμμα που προστατεύει το μονόμπρατσο ψαλίδι.

Τέλος, η σειρά αφιερωμένη στον Álvaro Bautista #19 θα είναι εφοδιασμένη με το ρεζερβουάρ από βουρτσισμένο αλουμίνιο που φοράνε οι πλούσιες εκδόσεις της Panigale V4. Κάθε μοτοσυκλέτα θα παραδίδεται σε κιβώτιο με ειδικά γραφικά και θα συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, ένα ειδικό κάλυμμα μοτοσυκλέτας και το σύστημα συλλογής δεδομένων Ducati Data Analyser+.

 

Πηγή: zougla.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Θέαμα και διασκέδαση στο διήμερο φλατ τρακ

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρθε νέο Honda ST125 Dax και ανακοινώθηκε η τιμή του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα