• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Grand Prix Ανασκόπηση»: για τη σεζόν 2022 στην COSMOTE TV
Τα highlights του μηχανοκίνητου αθλητισμού
Νέα Αγοράς 24/12/2022 - 12:11

Ένα «ταξίδι» στις καλύτερες στιγμές του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2022 θα κάνουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσα από δύο επετειακές εκπομπές, που έχει ετοιμάσει η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT. 

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, η εκπομπή «Grand Prix Ανασκόπηση Διεθνών Αγώνων» (Σάββατο 24/12, 21.00, COSMOTE SPORT 5HD) με τον Αντρέα Παλομπαρίνι θα παρουσιάσει τα highlights της σεζόν από όλα τα διεθνή πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μεταξύ άλλων, οι τηλεθεατές θα θυμηθούν πώς ο Μαξ Φερστάπεν κατάφερε το «repeat» στη Formula 1, αλλά και την πορεία του Πέκο Μπανιάια προς την κατάκτηση του πρώτου του τίτλου στο MotoGP. Η ανασκόπηση της εκπομπής περιλαμβάνει, ακόμα, τα καλύτερα στιγμιότυπα από το WRC, το εμβληματικό «Ράλλυ των Θεών», αλλά και άλλες κορυφαίες διοργανώσεις που προβάλλονται στα κανάλια COSMOTE SPORT, όπως Rallycross, Extreme E, Formula 2, Formula 3, W Series, Moto2 και Moto3.

https://www.youtube.com/watch?v=FGkoHSDJITM

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το ενδιαφέρον των συνδρομητών θα στραφεί εντός ελληνικών συνόρων. Τα πανελλήνια πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, που κάλυψε η COSMOTE TV το 2022, θα είναι οι «πρωταγωνιστές» της επετειακής εκπομπής «Grand Prix Ανασκόπηση Ελληνικών Αγώνων» με παρουσιαστή τον Γιάννη-Μάριο Παπαδόπουλο (Κυριακή 25/12, 21.00, COSMOTE SPORT 5HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV). Καλεσμένος στο στούντιο της COSMOTETV θα είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδος Crosscars - EKO Racing Dirt Games για το 2022, Γιάννης Χεκιμιάν.

 

Επόμενο άρθρο »

Ήρθε νέο Honda ST125 Dax και ανακοινώθηκε η τιμή του

« Προηγούμενο άρθρο

Polaris Pro R: Η προετοιμασία για το Ράλι Ντακάρ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα