• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστολή παραίτησης του Αντιπροέδρου της ΑΜΟΤΟΕ
Με αιχμές για την οικονομική διαχείριση
Νέα Αγοράς 16/12/2022 - 11:08

Επιστολή παραίτησης από τα καθήκοντά του σαν αντιπρόεδρος της ΑΜΟΤΟΕ έστειλε ο Ανδρέας Χατζηδάκης καταγγέλλοντας παράλληλα τη διαδικασία οικονομικού ελέγχου και τις πρακτικές "συγκάλυψης" από ορισμένα μέλη της Αγωνιστικής ΜΟΤΟΕ.

O Ανδρέας Χατζηδάκης, αντιπρόεδρος της ΛΕΜΟΤ είχε αρχικά εκλεγεί μέλος του Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ τον Απρίλιο του 2021 και στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησής του.


                              Αθήνα 15/12/22

Προς:  Δ.Σ.  ΑΜΟΤΟΕ

Παραμένοντας απόλυτα σταθερός στις αρχές μου και τις θέσεις μου, για λόγους αξιοπιστίας και τάξης, με την επιστολή αυτή υποβάλω την παραίτηση μου τόσο από  την θέση του Αντιπροέδρου αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ με άμεση ισχύ.

Στους 21 μήνες πού βρίσκομαι στο Δ.Σ. της ΑΜΟΤΟΕ , μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι τα θέματα οικονομικής διαχείρισης και κυρίως του ελέγχου της, καλύπτονται από ένα πέπλο μυστικοπάθειας. Η μεγάλη μου διαφωνία είναι ότι  στην γενική συνέλευση με θέμα τον οικονομικό απολογισμό του 2021, εγκρίθηκε η Οικονομική έκθεση που είχε συντάξει η μειοψηφία της εξελεγκτικής επιτροπής χωρίς να έχει ελέγξει ούτε μία απόδειξη  ή απόφαση Δ.Σ.  για  οικονομικά θέματα,  ενώ δεν εγκρίθηκε   η έκθεση της πλειοψηφίας της  εξελεγκτικής επιτροπής που ζήτησε να γίνει ένας πλήρης οικονομικός έλεγχος. Δυστυχώς, δεν έχω λόγους να πιστεύω ότι η τακτική αυτή θα αλλάξει.  

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετέχω σε ένα διοικητικό συμβούλιο Ομοσπονδίας, στο οποίο δεν υπάρχει οικονομικός έλεγχος από τα αρμόδια όργανα που ορίζει το καταστατικό και ο νόμος.

 

Με εκτίμηση,

Χατζηδάκης Ανδρέας 

 

Κοινοποίηση:

α)  Σωματεία ΑΜΟΤΟΕ 

β)   Ειδικό  Τύπο 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Triumph Street Triple Moto2 Edition

« Προηγούμενο άρθρο

Μέτρηση Ακριβείας του Sag με το Slacker

Χορηγοί