• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: H πορεία μου στη Ducati αλλαξε όλη την καριέρα μου
Αλλά τώρα θέλω κάτι φρέσκο, κάτι καινούριο
Νέα 12/12/2022 - 12:56

Ο Jack Miller είπε στο φινάλε της σεζόν στη Valencia ότι ο χρόνος του με την Ducati ήταν «ένα καταπληκτικό ταξίδι».

O Αυστραλός επιστρέφει στην KTM τον επόμενο χρόνο, στην εργοστασιακή ομάδα μαζί με τον Brad Binder, έχοντας οδηγήσει για την ομάδα του Aki Ajo στη Moto3 το 2014, όταν ήταν δεύτερος στη βαθμολογία.

Είπε ότι ελπίζει σε "κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο" από αυτή την αλλαγή, η οποία έρχεται μετά από δύο σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati μετά την προαγωγή του από την Pramac το 2021.

Ερωτηθείς εάν το Grand Prix της Valencia τον περασμένο μήνα ήταν ένα συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, ο Miller είπε: "Όχι, καθόλου. Όπως είπα στην αρχή αυτού, νομίζω ότι είναι ένα από αυτά τα Σαββατοκύριακα. Μου έχει ξανασυμβεί, δεν ξέρω αν θα μου ξανασυμβεί, αλλά ήταν μια καλή διαδρομή (η πορεία του με την Ducati)".

"Ήταν κάτι που άλλαξε το παιχνίδι για εμένα και την καριέρα μου. Μέχρι να έρθω στη Ducati, είχα ένα βάθρο, το οποίο ήταν μια νίκη στο βρεγμένο, και έχω 20-κάτι βάθρα τώρα".

"Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι, έχω μάθει πολλά, έχω περάσει από τόσες πολλές διαφορετικές εκδόσεις της μοτοσυκλέτας, οπότε νιώθω κολλημένος σε αυτή την πλευρά των πραγμάτων".

"Ολόκληρος ο λόγος πίσω από αυτήν την απόφαση, ο λόγος για μένα ήταν πραγματικά κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο, και αυτό είναι αυτό που παίρνω στην KTM, αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνω. Γι’ αυτό η απόφαση ήταν δική μου στο τέλος και μόνο δική μου".

Ο Miller εντάχθηκε στη Ducati με την Pramac το 2018 προτού ανέβει στην εργοστασιακή ομάδα για τη σεζόν του 2021. Πήρε τρεις νίκες και 21 βάθρα στην πενταετία του με την Ducati, έχοντας προηγουμένως κερδίσει μόνο έναν αγώνα, το ολλανδικό TT του 2016 στο Assen, με την Marc VDS Honda.

Επόμενο άρθρο »

Παπαγεωργίου και Μαυρόπουλος στην Απονομή της BMU

« Προηγούμενο άρθρο

Ciabbati: Αποδείξαμε ότι οι φήμες για εντολές ήταν μαλ***ες

Χορηγοί