• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Beirer: Το δυνατό σημείο της ΚΤΜ είναι ο Binder
Δεν τα παρατάει ποτέ
Νέα 18/11/2022 - 19:54

Η KTM είχε μια δύσκολη χρονιά το 2022. Η δορυφορική ομάδα δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες και η εργοστασιακή ομάδα δεν είχε την επιθυμητή συνέπεια, παρόλο που ήταν η δεύτερη ομάδα στο Πρωτάθλημα ομάδων, πίσω μόνο από την Lenovo Ducati. 

Οι πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς ήταν οι δύο νίκες του Miguel Oliveira και τα τρία βάθρα του Brad Binder, του καλύτερου αναβάτη της KTM στην τελική βαθμολογία, καθώς ο Νοτιοαφρικανός ήταν έκτος, με 39 περισσότερους βαθμούς από τον Oliveira, ο οποίος ήταν δέκατος.

Ο Brad Binder τερμάτισε εκτός πρώτης δεκάδας μόνο τρεις φορές φέτος και δεν τερμάτισε μόνο σε έναν αγώνα, στο Portimao, βοηθώντας πολύ την ομάδα να ξεπεράσει την Aprilia Racing για την δεύτερη θέση: "Όταν άκουσα ότι ήμασταν δεύτεροι στην βαθμολογία των Ομάδων, νόμιζα ότι ήταν λάθος. Αλλά είναι απίστευτο που πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα".

Ο αθλητικός διευθυντής της KTM, Pit Beirer, δεν κρύβει την συμπάθειά του προς τον Νοτιοαφρικανό αναβάτη: "Πρέπει να θεωρούμε τον Brad Binder ως το δυνατό μας σημείο γιατί είχαμε μια δύσκολη χρονιά και ο Brad ήταν κάποιος που πέρασε μέσω αυτού χωρίς παράπονα. Παρόλο που ήταν δύσκολο, ειδικά με τις αδυναμίες μας στις κατατακτήριες, ο Brad ήταν ο πρώτος που μου είπε: «Μην ανησυχείς αφεντικό. Αύριο θα το λύσουμε αυτό». Συνέχισε να επαναλαμβάνει ότι θα τα καταφέρναμε. Είχε πάντα καλό αγωνιστικό ρυθμό και η δύναμή του είναι ότι μπορεί να προσπεράσει νωρίς στον αγώνα. Και αυτό μας βοήθησε πολύ στις δύσκολες στιγμές".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK: Phillip Island Πρώτος Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Phillip Island ΕΔ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα