• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά στο δεύτερο μισό
Χρειαζόμαστε τελική ταχύτητα και επιτάχυνση
Νέα 17/11/2022 - 18:01

Μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο εξάμηνο στο οποίο η Aprilia πέτυχε μέχρι και την πρώτη της νίκη στα MotoGP, ο Aleix Espargaro είδε την απόδοσή του να πέφτει πολύ κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς και διαβεβαίωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβουνε τι συνέβη και οδηγήθηκαν σε αυτήν την κατάσταση, την ίδια στιγμή που ζήτησε μεγαλύτερη επιτάχυνση και περισσότερη ταχύτητα στην RS-GP και υπογράμμισε τη σημασία που θα έχει η RNF, η νέα δορυφορική ομάδα της Aprilia.

Ο έμπειρος Ισπανός αναβάτης εξήγησε ότι είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουνε γιατί η Aprilia είχε μια (μεγάλη) πτώση όσον αφορά τις επιδόσεις, ιδιαίτερα ορατή στο δεύτερο μέρος της χρονιάς, όπως εξήγησε στο DAZN: "Πρέπει να καταλάβουμε τι συνέβη στο δεύτερο μέρος της σεζόν 2022. Ο Maverick και εγώ πήραμε 18 βαθμούς o καθένας στους τελευταίους πέντε αγώνες, και αυτό είναι πραγματικά πολύ κακό".


"Κατανοώντας την πτώση της απόδοσης το τελευταίο εξάμηνο του έτους, χρειαζόμαστε περισσότερη δύναμη, η μοτοσυκλέτα πρέπει να επιταχύνει περισσότερο και χάνουμε 10 χλμ./ώρα τελικής σε σχεση με τις Ducati. Είναι πολύ, αλλά νομίζω ότι θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τη δορυφορική ομάδα".

Τέλος, ο Aleix αναφέρθηκε στις πρώτες θετικές εντυπώσεις που είχαν οι Miguel Oliveira και Raul Fernandez στις δοκιμές της Valencia, καθιστώντας σαφές ότι το νέο δίδυμο θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του κατασκευαστή: "Στον Miguel και στον Raul άρεσε πολύ η μοτοσυκλέτα, οπότε ελπίζουμε για την επόμενη χρονιά να μπορέσουμε να βελτιώσουμε και άλλο την Aprilia".

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμή στη Jerez και αεροδυναμική σήραγγα για την Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Acosta θα οδηγήσει μοτοσυκλέτα MotoGP σε ιδιωτικό τεστ της ΚΤΜ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα