• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αλλάζει πλαίσιο η ομάδα Aspar
Οι δύο οδηγοί πήραν μία γεύση του προϊόντος (Suter MMX) του Ελβετού σχεδιαστή και είδαν... “φως”.
Νέα 11/05/2010 - 10:44

Ο λόγος γίνεται για την ομάδα του Jorge “Aspar” Martinez που αποφάσισε να βάλει στην άκρη το πλαίσιο της RSV έπειτα από τις πρόσφατες δοκιμές που έκαναν οι αναβάτες Julian Simon και Mike di Meglio στην πίστα της Albacete με το πλαίσιο της Suter. Οι δύο οδηγοί πήραν μία γεύση του προϊόντος (Suter MMX) του Ελβετού σχεδιαστή και είδαν... “φως”. 

 

Ο Martinez αποφάσισε να πάρει αυτή την ακριβή απόφαση έπειτα από τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε με το πλαίσιο της RSV στους δύο πρώτους αγώνες. Σύμφωνα με τον Aspar το εγχείρημα της RSV δεν είναι μόνο ότι είναι πιο βαρύ από τον ανταγωνισμό κατά 10κιλά αλλά το ότι επιπλέον δυσκολεύεται να “βγάλει” ψηλή τελική ταχύτητα λόγω της αεροδυναμικής του.  

 

Πίσω στην βαθμολογία βρίσκεται ο Simon με διαφορά 37 βαθμών από τον Tomizawa έπειτα από δύο αγώνες ενώ ο di Meglio δεν έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμούς. Το ειρωνικό στην υπόθεση είναι ότι κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών οι δύο αναβάτες είχαν δοκιμάσει το πλαίσιο της Suter πριν επιλέξουν τελικά το πλαίσιο της RSV.

Επόμενο άρθρο »

Θετικός ο Burgess προς τον Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Αναρρώνει ο Marc Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα