• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκτήστε την Aprilia του Biaggi
Aποτελεί την καλύτερη βάση μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας που πληρεί τις προδιαγραφές των Superbike της FIM.
Νέα 10/05/2010 - 12:58

Με αφορμή την διπλή νίκη του Max Biaggi στην Monza η εταιρεία του Noale έβγαλε από την γραμμή παραγωγής μία αγωνιστική Superbike για τους ενδιαφερόμενους των Εθνικών Πρωταθλημάτων. Η Aprilia Racing RSV4 Biaggi Replica αποτελούσε για καιρό ένα εγχείρημα του Αγωνιστικού Τμήματος του Noale που εξελισσόταν παράλληλα με την αγωνιστική μοτοσικλέτα του Ιταλού αναβάτη. 

 

Στην αναφορά του ο Gigi Dall’Inga (Technical & Sport manager) δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: “Με την RSV Biaggi Replica παρέχουμε στον ενθουσιώδη μοτοσυκλετιστή ότι πιο εφικτό γίνεται να αποκτήσει πλησιέστερα στην εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του Biaggi.” 

 

Η αγωνιστικής καταγωγής μοτοσυκλέτα είναι εφοδιασμένη με carbon κουστούμι, αναρτήσεις της Ohlins (πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 43mm και αμορτισέρ TTX36), Traction Control, ψηφιακό on-board computer της APX, QuickShift, σύστημα επιβράδυνσης του κινητήρα, και πολλά άλλα ηλεκτρονικά συστήματα. Αποδίδει 200 ίππους στον στρόφαλο (20 περισσότερους από την μοτοσυκλέτα παραγωγής) με ροπή 125Nm (+10Nm από τους κατασκευαστή) και ζυγίζει μόλις 175κιλά. Επιπλέον, διαθέτει εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic και διαθέτει σώματα ψεκασμού της Weber-Marelli των 48mm. Όσον αφορά την αισθητική μπορεί κανείς την αποκτήσει με μαύρο carbon look κουστούμι ή στα επίσημα χρώματα της αγωνιστικής μοτοσικλέτας του Biaggi. 

 

Κοστίζει 50.000ευρώ κι αποτελεί την καλύτερη βάση (Entry Level) μιας αγωνιστικής μοτοσυκλέτας που πληροί τις προδιαγραφές των Superbike της FIM.

Επόμενο άρθρο »

Σχεδιαστικές ομοιότητες

« Προηγούμενο άρθρο

Αντιολισθητικό για τον Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα