• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 ΕΔ2
Ο Manuel Gonzalez ταχύτερος, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της
Νέα 21/10/2022 - 11:40

Ο Augusto Fernandez συνεχίζει να είναι ο ταχύτερος κατά 0,828 δευτερόλεπτα στους συνδυασμένους χρόνους, καθώς η απογευματινή περίοδος δοκιμών διακόπηκε νωρίς λόγω των έντονων βροχοπτώσεων στο Grand Prix PETRONAS της Μαλαισίας και ελάχιστοι αναβάτες πρόλαβαν να βελτιώσουν τους χρόνους τους. Οι ΕΔ2 συνεχίστηκαν μετά το πέρας της βροχής, όμως το νερό που είχε κρατήσει η πίστα δεν επέτρεψε την βελτίωση των χρόνων Ο Pedro Acosta έκανε το 1-2 για την Red Bull KTM Ajo την Παρασκευή, με τον νεαρό Ισπανό να είναι ο μόνος αναβάτης μέσα σε ένα δευτερόλεπτο από τον Fernandez, με τον Tony Arbolino να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, που έμεινε απαράλλακτη από τις ΕΔ1.

Η βροχή ξεκίνησε να πέφτει έντονα λίγο πριν την μέση των ΕΔ2 και οι κόκκινες σημαίες βγήκαν για να δηλώσουν την διακοπή της περιόδου δοκιμών. Ο Sam Lowes έπεσε ενώ επέστρεφε στο pitlane με τα σλικ ελαστικά, με πολλούς αναβάτες να έχουν εξόδους την ίδια στιγμή, συμπεριλαμβανομένου του Fernandez. 

Δυστυχώς, δεν ήταν μια γρήγορη νεροποντή. Η βροχή καθυστέρησε  την επανέναρξη για περίπου μια ώρα, με τα τελευταία 22 λεπτά να δίνουν πολύτιμη εμπειρία και δεδομένα σε αυτές τις συνθήκες στους αναβάτες, αλλά να μην αλλάζουν την κατάταξη στα φύλλα χρόνου. Σε αυτές τις συνθήκες πάντως, ταχύτερος ήταν ο Alonso Lopez, που κατάφερε να ολοκληρώσει τον ταχύτερο γύρο του στο βρεγμένο σε 2:23.314.

Στον περιορισμένο χρόνο που είχαν πριν ξεκινήσει η βροχή, τρεις αναβάτες βελτίωσαν τους χρόνους τους μέσα στην πρώτη δεκάδα. Ο Manuel Gonzalez τελείωσε τις ΕΔ2 στην πρώτη θέση και ανέβηκε στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων χρόνων, μπροστά από τον Ai Ogura. Ο Marcel Schrötter κατάφερε επίσης να βελτιωθεί, παίρνοντας την δεύτερη θέση των ΕΔ2 και ανεβαίνοντας στην έκτη των συνδυασμένων χρόνων. 


Τρίτος στις ΕΔ2 ήταν ο Fermin Aldeguer, του οποίου το 2:08.304 ήταν αρκετά καλό για να τον φέρει στην 10η θέση των συνδυασμένων.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Ποινή τριών θέσεων στον Pol Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα