• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Είναι λογικό να υπάρχουν εντολές στην Ducati
Στοιχηματίζω στην μοτοσυκλέτα του Pecco
Νέα 11/10/2022 - 17:48

Προχωρώντας στους τρεις τελευταίους γύρους της σεζόν, ξεκινώντας αυτό το Σαββατοκύριακο με το Grand Prix της Αυστραλίας, πέντε αναβάτες χωρίζονται από μόλις 40 βαθμούς.

Ο Fabio Quartararo είδε το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα να μειώνεται σε μόλις δύο βαθμούς μετά από την 17η θέση στον βρεγμένο αγώνα της Ταϊλάνδης, με τον Francesco Bagnaia να είναι ο πλησιέστερός του αντίπαλος μπροστά από τον Aleix Espargaro – ο οποίος είναι 20 βαθμούς πίσω – τον ​​Enea Bastianini και τον Jack Miller, με 39 και 40 βαθμούς διαφορά αντίστοιχα.

Το θέμα των εντολών εντός της Ducati έχει συζητηθεί εκτενώς σε πρόσφατους αγώνες, με τον Johann Zarco να αποκαλύπτει ότι είχαν εκδοθεί εντολές να μην δίνονται μάχες με τον Bagnaia για θέσεις που δεν ήταν βάθρα ή νίκες.

Μετά το Grand Prix της Ταϊλάνδης, η ανώτερη διοίκηση της Ducati πήγε στην Pramac για να ευχαριστήσει την ομάδα αφού ο Zarco εγκατέλειψε την καταδίωξη για την τρίτη θέση, αφήνοντας τον Bagnaia να συμπληρώσει το βάθρο.

Με την Ducati να καταλαμβάνει οκτώ θέσεις στην σχάρα εκκίνησης φέτος, ο Marc Marquez πιστεύει ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσει για να νικήσει τον Quartararo το 2022.

'Είναι αλήθεια ότι ο Zarco ήρθε πολύ, πολύ γρήγορα, με προσπέρασε και μετά έμεινε πίσω από τον Pecco [στην Ταϊλάνδη]", είπε ο Marquez όταν ρωτήθηκε για τις εντολές στην Ducati. Είναι φυσιολογικό [η Ducati να έχει εντολές τέτοιου τύπου]. Η Ducati δεν έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από το 2007 και είναι φυσιολογικό".

"Είναι το «Κύπελλο Ducati» μπροστά πολλές φορές, οπότε πρέπει να επωφεληθούν από αυτό. Έχουν την καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid. Άρα, όλοι οι αναβάτες είναι μπροστά, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτή τη δύναμη για να κερδίσουν το Πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα τη χρησιμοποιήσουν εάν αυτά που λέει ο Zarco είναι αλήθεια".

Ενώ η Ducati έχει τρεις αναβάτες στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, πολλοί πίστευαν ότι θα έπρεπε να ρίξει το βάρος της μόνο στον Bagnaia, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο ανέτρεψε την διαφορά 91 βαθμών που είχε πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές και είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Quartararo με τρεις αγώνες να απομένουν.

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Bagnaia – ο οποίος έχει κερδίσει τέσσερις από τους τελευταίους επτά αγώνες – είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα τώρα, ο Marquez πρόσθεσε: "Στοιχηματίζω στη μοτοσυκλέτα του Pecco".

"Εννοώ ότι η Ducati είναι η Ducati και όπως βλέπουμε με πολλούς αναβάτες η Ducati είναι καλή. Αλλά ο Fabio είναι ο Fabio. Ο Fabio οδηγεί πολύ καλά, το αδύνατο σημείο του είναι ίσως στις συνθήκες βροχής. Αλλά θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε".

Επόμενο άρθρο »

H Michelin στο Phillip Island για το MotoGP της Αυστραλίας

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν θα συμμετάσχει στο Phillip Island ο Nakagami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα