• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανεβαίνει στην Moto2 o Izan Guevara
Ανακοινώθηκε η σύνθεση των ομάδων του Aspar
Νέα 06/10/2022 - 13:13

Η GASGAS θα ελπίζει να είναι τακτικός επισκέπτης του βάθρου των κατηγοριών Moto3, Moto2 και MotoGP το επόμενο έτος. Εκτός από το ρόστερ της GASGAS Factory Racing στην μεγάλη κατηγορία, των Pol Espargaro και Augusto Fernandez, η GASGAS Aspar Team θα αγωνιστεί με τους Izan Guevara και Jake Dixon στην Moto2 και τους Ryusei Yamanaka και David Alonso στην Moto3 με όλη την ομάδα να διοικείται από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή των 125cc του 2011, Nico Terol.


Η ολοκαίνουργια σύνθεση στη Moto3 με τις μοτοσυκλέτες RC 250 GP βλέπει τον Ιάπωνα αστέρα Ryusei Yamanaka να ενώνεται με τον νεαρό Κολομβιανό, David Alonso.


Ο Izan Guevara συνεχίζει την πορεία του στην GASGAS καθώς ο σημερινός επικεφαλής του Πρωταθλήματος της Moto3 ωθείται στην ενδιάμεση κατηγορία το 2023. Ο σταθερός υποψήφιος για το βάθρο Jake Dixon παραμένει στην ομάδα για δεύτερη σεζόν
 
Ο David Alonso –  κυπελλούχος του Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2021 ανεβαίνει στην Moto3 για το 2023. Ο 16χρονος αγωνίζεται στο JuniorGP φέτος – έχοντας μία νίκη και όντας 6ος στο σύνολο.
 
Ακόμα μόλις 20 ετών, ο Ryusei Yamanaka έχει σημειώσει τρεις σεζόν εκπαίδευσης στην Moto3 αφού πέρασε από τα φίλτρα ταλέντων «Road to MotoGP», όπως το Asia Talent Cup και το Red Bull MotoGP Rookies Cup. Έχει κατακτήσει εννέα τερματισμούς στην πρώτη δεκάδα το 2022 και έφτασε κοντά στο βάθρο στο Mugello της Ιταλίας αυτό το καλοκαίρι.
 
Ένας από τους λίγους Βρετανούς αναβάτες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο Jake Dixon έχει κάνει τεράστια βήματα με την GASGAS Aspar Team και έχει ανέβει στο βάθρο τέσσερις φορές το 2022 παίρνοντας και δύο Pole Positions. Το 2023 θα είναι η πέμπτη σεζόν του 26χρονου στην Moto2.
 
Ο Izan Guevara είναι ένα αυθεντικό ανερχόμενο αστέρι που βρίσκεται στο κατώφλι της κατάκτησης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Moto3 μόλις στη δεύτερη σεζόν του σε αγώνες Grand Prix. Ανεξάρτητα από το πώς θα εξελιχθεί τελικά το 2022, ο 18χρονος Ισπανός από την Μαγιόρκα έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Θα είναι ένας συναρπαστικός rookie το 2023 στην Moto2.


 
Jorge ‘Aspar’ Martinez, Team Principal: "Έχουμε περάσει μερικά χρόνια που δουλεύουμε με νεαρούς αναβάτες από τα πρώτα επίπεδα και φτάνουμε σε μια θέση όπου μπορούν να είναι διεκδικητές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Μαζί με την GASGAS αυτός θα είναι και πάλι ο στόχος μας το 2023. Πηγαίνουμε για άλλη μια χρονιά στην Moto3 όπου βασιζόμαστε στην εμπειρία του Ryusei μαζί με τη νεότητα του David, τον οποίο γαλουχήσαμε εδώ και πέντε χρόνια και είχαμε επιτυχίες στο European Talent Cup και το Red Bull MotoGP Rookies Cup. Στην Moto2 εμπιστευόμαστε ξανά τον Jake μετά από μια αξιοπρεπή σεζόν στην οποία έχει εμφανιστεί στο βάθρο αρκετές φορές και μετά το ιδιαίτερο ταλέντο του Izan –ένα από τα κοσμήματα στο στέμμα μας– που θα κάνει την αλλαγή μετά από μια τόσο δυνατή χρονιά πιέζοντας για τον τίτλο της Moto3. Και οι τέσσερις είναι δυνατοί αναβάτες, γρήγοροι και τους ξέρουμε καλά, οπότε ελπίζουμε να διατηρήσουμε το όνομα GASGAS στην κορυφή του βάθρου το ’23".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Κανείς δεν θα είναι ποτέ σαν τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Latin America Talent Cup και FIM MiniGP Latin America Series στο πρόγραμμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα