• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Schwantz συμβουλεύει τον Παπαπαύλου.
"Πάντα κοιτάς μπροστά έχοντας ένα όραμα, μένεις συγκεντρωμένος και βάζεις στόχους μέχρι να τους πραγματοποιήσεις."
Νέα 07/05/2010 - 13:34

Ο λόγος γίνεται για τον νεαρό Νότη Παπαπαύλου τον δεκάχρονο Έλληνα αναβάτη που προπονείται πυρετωδώς για να συμμετάσχει στο εξωτερικό στους αγώνες του Honda NSF100 Cup. Ο νεαρός οδηγός παραβρέθηκε στην Press Conference που δόθηκε για λογαριασμό της άφιξης του Kevin Schwantz και των εκπαιδευτών του στα πλαίσια του σχολείου οδήγησης που διεξάγεται για δεύτερη φορά στην πίστα των Σερρών. Το πόσο ξεχωριστός και δημοφιλής είναι ο Τεξανός αναβάτης φάνηκε από τον τρόπο που συμβούλεψε τον Νότη στα μελλοντικά του βήματα στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών. 

 

Πιο συγκεκριμένα ο Kevin Schwantz μεταξύ άλλων ανάφερε τα εξής: “Πάντα να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά και να γνωρίζεις ότι στους αγώνες ταχύτητας υπάρχουν καλές και άσχημες ημέρες. Με λίγα λόγια ημέρες που ανεβαίνεις στο βάθρο κι άλλες που θα πας χάλια. Ωστόσο δεν αφήνεις τις κακές ημέρες να σε πάνε πίσω. Πάντα κοιτάς μπροστά έχοντας ένα όραμα, μένεις συγκεντρωμένος και βάζεις στόχους μέχρι να τους πραγματοποιήσεις. 

 

Κοιτάς να βελτιώσεις το στυλ οδήγησής σου -φυσικά να είναι όσο πιο σωστά ρυθμισμένη η μοτοσυκλέτα σου- και στη συνέχεια προπονείσαι όσο το δυνατό περισσότερο. Αυτό που πιστεύεις να βγαίνει από την καρδιά σου και να έχεις ψυχή σ’αυτό που κάνεις και να ξέρεις ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να ανέβεις ψηλά. Πάντα αρπάζεις την επόμενη ευκαιρία χωρίς να φοβάσαι είτε αυτό είναι τα GP125, Moto2 ή MotoGP. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσεις μία μεγαλύτερη ισχυρότερη μοτοσυκλέτα να την παίρνεις γιατί έτσι θα πας μπροστά.  

 

Κάπως έτσι ξεκίνησα κι εγώ σε μεγάλη μάλιστα ηλικία, ήμουν κάπου 20 ετών όταν οδήγησα για πρώτη φορά ένα SS600, μετά προχώρησα στα Superbike και στη συνέχεια στα GP500. Όσο πιο μεγάλη είναι η μοτοσυκλέτα τόσο πιο βαριά, πιο ισχυρή και δύσκολη είναι στην οδήγηση. Πάντα όμως θα βάζεις στόχους, θα δουλεύεις σκληρά κι αν σου δοθεί μία ευκαιρία μη διστάσεις να την αρπάξεις και να πας ένα σκαλί πιο πάνω.”

Επόμενο άρθρο »

Fiat Yamaha: Ο Rossi στοχεύει να τρέξει στην Γερμανία

« Προηγούμενο άρθρο

Παρουσίαση της Interwetten Honda στην Βαρκελώνη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα