• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aoyama: Θέλω περισσότερο χρόνο
“Θέλω απλά περισσότερες ώρες για να συνηθίσω την ισχύ, το βάρος και φυσικά το πως λειτουργούν τα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας."
Νέα 04/05/2010 - 10:02

Αποστολή MOTOGP WORLD: Βασίλης Μωραΐτης 

 

Πέρυσι ο δημοφιλής Ιάπωνας αναβάτης έτριξε τα δόντια του στους εργοστασιακούς αναβάτες των Ευρωπαϊκών μοτοσυκλετών στα GP250 δείχνοντας τους την μεγάλη του κλάση αψηφώντας την υπεροχή που είχαν στον high tech εξοπλισμό. Από την άλλη πλευρά φέτος παίρνει τα πράγματα σιγά-σιγά μιας στα MotoGP όπου στο Qatar τερμάτισε 10ος ενώ πρόσφατα στη Jerez ανέβηκε στην 14η θέση. 

 

Λίγες ώρες μετά το πέρας του αγώνα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με τον μοναδικό Γιαπωνέζο αναβάτη των MotoGP για να δούμε πως αισθάνεται πάνω στη νέα μοτοσυκλέτα του. “Χρειάζομαι περισσότερα χιλιόμετρα πάνω στην μοτοσυκλέτα” ήταν το πρώτο πράγμα του ανάφερε ο Aoyama στις δηλώσεις του. “Θέλω απλά περισσότερες ώρες για να συνηθίσω την ισχύ, το βάρος και φυσικά το πως λειτουργούν τα ηλεκτρονικά συστήματα της μοτοσυκλέτας. Για μένα όλα είναι καινούργια”. Η νέα μοτοσυκλέτα έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση από αυτή που οδηγούσε στα GP250 κι αυτό που αναζητεί είναι η καλύτερη αίσθηση που χρειάζεται για να νιώθει άνετα στην οριακή οδήγηση. 

 

Γνωρίζοντας για τις πρώτες επίσημες δοκιμές που θα πραγματοποιούσαν όλες οι ομάδες την Δευτέρα τον ρωτήσαμε αν πρόκειται να δοκιμάσει κάποια νέα εξαρτήματα. “Σ’αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν νομίζω ότι έχω την ανάγκη να δοκιμάσω κάτι νέο. Απλά θέλω να οδηγώ περισσότερο την μοτοσυκλέτα και να αποκτώ καλύτερη αίσθηση με αυτή βελτιώνοντας αντίστοιχα την ρύθμισή της. Πάνω σ’αυτό θα εστιάσω την προσοχή μου γιατί όταν θα νιώσω καλύτερα τότε θα μπορέσω να βελτιώσω τους χρόνους μου” ανάφερε ο Ιάπωνας αναβάτης ολοκληρώνονττας την σύντομη συνέντευξη.

Επόμενο άρθρο »

Τα διαφορετικά ψαλίδια των εργοστασιακών Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez test: O Pedrosa ταχύτερος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα