• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Cal Crutchlow: Μπορείς να κάνεις όσες δοκιμές θες
Αλλά τίποτα δεν είναι σαν τους αγώνες
Νέα 14/09/2022 - 16:22

Ο Cal Crutchlow σίγουρα δεν περίμενε να βρεθεί ξανά στους αγώνες. Μετά την απόσυρσή του, ο Βρετανός αναβάτης είχε αποδεχτεί την πρόταση της Yamaha να γίνει δοκιμαστής αναβάτης, αλλά η μοίρα τον φέρνει για άλλη μια φορά στην σχάρα εκκίνησης. Πέρυσι αγωνίστηκε ήδη σε τέσσερις αγώνες πρώτα για να αντικαταστήσει τον Morbidelli και μετά τον Vinales και φέτος θα πάρει μέρος σε 6.

Ο Cal κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Andrea Dovizioso, ο οποίος συμμετείχε στο τελευταίο του GP στην μεγάλη κατηγορία στο Misano.

"Ήταν ο τέλειος τρόπος για μένα να αποσυρθώ και μετά να πάρω έναν ρόλο δοκιμαστή, όπου θα μπορούσα ακόμα να οδηγώ με καλό ρυθμό και να μπορώ να προσπαθήσω και να βοηθήσω τη Yamaha", είπε ο Crutchlow στο επίσημο podcast του MotoGP. "Αλλά η επιστροφή και οι αγώνες δεν είναι εύκολα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν τους αγώνες. Μπορείς να δοκιμάζεις ό,τι θέλεις, να νιώθεις καλά και να είσαι σε καλό ρυθμό αγώνα. Αλλά έτσι όπως πάνε τα παιδιά φέτος, ο ρυθμός είναι τόσο δυνατός. Οπότε θα κάνω τη δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα, κάτι που είναι καλό για τη Yamaha γιατί μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες για την τρέχουσα μοτοσυκλέτα".

Ο Βρετανός γνωρίζει ήδη την ομάδα RNF WithU, γιατί πέρυσι έκανε τα δύο Grand Prix στην Αυστρία με αυτήν την ομάδα. Για να μην αναφέρουμε ότι ο μάνατζερ της ομάδας, Wilco Zeelenberg, ήταν δίπλα του την εποχή που ο Crutchlow έτρεχε στην Supersport. Για τον Cal θα εξακολουθεί να είναι ένα πραγματικό tour de force.

"Ανυπομονώ να επανέλθω σε αυτό. Αλλά νομίζω ότι είναι έξι αγώνες σε οκτώ εβδομάδες, και έχω δύο τεστ επίσης σε αυτές τις οκτώ εβδομάδες!", αναστέναξε. "Άρα θα είναι μια πολυάσχολη περίοδος. Από το λιγότερο πολυάσχολο άτομο έγινα ίσως ο πιο πολυάσχολος!".

Επόμενο άρθρο »

H Michelin στην αριστερόστροφη και ιδιαίτερα τεχνική Aragón

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει και ο Joan Mir στην Αραγονία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA