• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EKO Acropolis Rally 2022 - STAGE FLASH SS6
Δεύτερη πρωτιά για τον Loubet
Νέα Αγοράς 09/09/2022 - 21:03
Ο Pierre-Louis Loubet σημείωσε τον δεύτερο συνεχόμενο καλύτερο χρόνο και διεύρυνε τη διαφορά του στη γενική κατάταξη. Δεύτερος ανέβηκε ο Esapekka Lappi, 7,8 δλ. πίσω από τον Loubet. Ο Sebastien Loeb έπεσε στην τρίτη θέση, αλλά μόλις 0,5 δλ. πίσω από τον Φινλανδό οδηγό.
 
Ειδική Διαδρομή: Ε.Δ. 6 – Λιβαδειά
Μήκος: 21,03 χλμ.
Καιρικές συνθήκες: Ηλιοφάνεια
Συνθήκες οδοστρώματος: Μπόσικο χώμα
 

#11 Thierry NEUVILLE / Martijn WYDAEGHE - «Δε συγκρίνω τους χρόνους μου με του Rovanpera, αλλά με των οδηγών που ακολουθούν. Δεν οδήγησα ιδιαίτερα καλά. Είχα θέματα με την ισορροπία του αυτοκινήτου, κυρίως με την υποστροφή».

#18 Takamoto KATSUTA / Aaron JOHNSTON - «Είναι κάπως καλύτερα, προσπαθώ να βελτιωθώ».

#42 Craig BREEN / Paul NAGLE - «Το αυτοκίνητο είναι πραγματικά καλό, η ομάδα της M-Sport κάνει καταπληκτική δουλειά. Είναι απολαυστική η οδήγηση, αλλά ταυτόχρονα είμαι ακόμη εκνευρισμένος με το κλατάρισμα».

#4 Esapekka LAPPI / Janne FERM - «Δεν πίεσα πολύ, αλλά ο δρόμος ήταν καθαρός, φρέναρα νωρίς για να μείνω στην ιδανική γραμμή. Προσπάθησα να είμαι αποδοτικός».

#19 Sébastien LOEB / Isabelle GALMICHE - «Ο Lappi είναι πολύ γρήγορος, γιατί θεωρούσα πως είχα κάνει καλό χρόνο».

#6 Dani SORDO / Candido CARRERA - «Δεν έχω αυτοπεποίθηση. Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, χωρίς λάθη, και να μείνω κοντά στους υπόλοιπους. Δεν είναι εύκολο».

#44 Gus GREENSMITH / Jonas ANDERSSON - «Η ειδική γλιστρούσε πολύ, σε κάποια σημεία έχασα χρόνο. Αλλά ήταν καθαρό πέρασμα, και αυτός ήταν ο στόχος».

#7 Pierre-Louis LOUBET / Vincent LANDAIS - «Το αυτοκίνητο ή ίσως ο οδηγός». Ρωτήθηκε για την αιτία της εξαιρετικής σημερινής του επίδοσης.

Επόμενο άρθρο »

Video και πληροφορίες για το νέο δικύλινδρο κινητήρα της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Εντυπωσιακή η εκκίνηση του “EKO ACROPOLIS RALLY 2022” στο Ολυμπιακό Στάδιο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα