• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Test: Πρώτη μέρα
Οι χρόνοι μέχρι το μεσημέρι, ο Aleix στην κορυφή, ο Marc Marquez επιστρέφει στη μοτοσυκλέτα
Νέα 06/09/2022 - 15:04

Βρισκόμαστε στα μισά της πρώτης μέρας του επίσημου τεστ MotoGP στο Misano και μέχρι στιγμής είναι ο Aleix Espargaro που έχει τον ταχύτερο χρόνο, με 1:31.531, 0.026 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ομόσταυλό του, Maverick Viñales, ενώ είδαμε και τον  Marc Marquez να επιστρέφει στην RC213V του.


Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής έχει συμπληρώσει 39 γύρους πριν το μεσημεριανό διάλειμμα στο Misano World Circuit Marco Simoncelli και αφού αρχικά βγήκε με μια τυπική RC213V – παρόμοια με αυτήν που οδήγησε τελευταία φορά στο ιταλικό Grand Prix – δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για τον Marquez ώστε για να ξεκινήσει την δοκιμή νέων ανταλλακτικών για το HRC. Είναι μια πολυάσχολη μέρα στο γκαράζ της Repsol Honda, κάτι το οποίο είναι φανταστικά νέα για το HRC, τον Marc Marquez και τα MotoGP γενικά. O Marquez βρίσκεται στην 17η θέση, αλλά μόλις 0,864 δευτερόλεπτα μακριά από την κορυφή. 


Ο αναβάτης δοκιμών της Aprilia Racing, Lorenzo Savadori, έχει δύο μοτοσυκλέτς που δοκιμάζει την πρώτη μέρα, ενώ ο Viñales ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς (από άποψη γύρων) αναβάτες μέχρι στιγμής – ο αναβάτης της Aprilia ολοκλήρωσε 51 γύρους, λίγο λιγότερους από τον Darryn Binder.

Είναι δύο μεγάλες μέρες για την Yamaha, με το εργοστάσιο να αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα πρωτότυπο του 2023. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, έχει τρεις μοτοσυκλέτες στη διάθεσή του και ο Γάλλος έχει συμπληρώσει 43 γύρους μέχρι στιγμής για να βρεθεί στην τρίτη θέση στα φύλλα χρόνου.

 

Ο Jack Miller είχε μια πτώση, χωρίς τραυματισμό, στην έκτη στροφή, ενώ την δεύτερη εργοστασιακή Suzuki οδηγεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoE του 2022, Dominique Aegerter. 

Επόμενο άρθρο »

Προκρίθηκε ο Περιστεράς στον Τελικό του Red Bull Rookies

« Προηγούμενο άρθρο

Pol Espargaro: Είμαι αργός, είμαστε αργοί και η μοτοσυκλέτα δεν λειτουργεί

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα