• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Behind the Dream", η νέα σειρά του HRC
Δείτε εδώ το πρώτο επεισόδιο
Νέα 29/08/2022 - 16:40

 

Η Honda HRC ανοίγει τις πόρτες του γκαράζ της, του hospitality unit και των γραφείων της στην πίστα για να τιμήσει την 40η επέτειο της εταιρείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του San Marino.

Η σειρά, με τίτλο «Behind the Dream», θα καλύπτει έξι εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες σε έξι διαφορετικά τμήματα της Honda Racing Corporation σε έξι επεισόδια, τα οποία έχουν ηχογραφηθεί σε όλη τη σεζόν καi θα βγαίνουν κάθε δύο εβδομάδες, μέχρι τον τελευταίο αγώνα στη Valencia.

Το πρώτο κεφάλαιο έχει τίτλο «Marc» και καλύπτει την επίσκεψη του Marc Marquez στο Grand Prix της Αυστρίας, όπου ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ειλικρινής για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το εμβληματικό εργοστάσιο. "Έφτασα εδώ με άλλο ρόλο, άλλη νοοτροπία".

Ο Ισπανός αναβάτης συναντήθηκε με την ηγεσία του HRC, με την ομάδα του και με τους υπόλοιπους αναβάτες της Honda για να κατανοήσουν πλήρως την εξέλιξη και την κατεύθυνση ανάπτυξης που έχει προχωρήσει ερήμην του, "Όλοι κάνουν το 100% τους, αλλά τώρα σε μια δύσκολη κατάσταση , το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το κίνητρο όλων".

Σε μια προσωπική σημείωση, ο #93 εξηγεί τη σχέση του με τον φόβο, πώς άλλαξε τα δύο χρόνια από το ατύχημα του στην Jerez.


"Πριν από 2 χρόνια δεν ένιωθα φόβο" και "ο τρόπος που προσεγγίζω τους αγώνες αλλάζει". Ο Marquez έφυγε την ίδια Παρασκευή μετά τις ΕΔ2 του Red Bull Ring "για να συνεχίσει την αποκατάσταση" και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για την επιστροφή του στους αγώνες, που πλησιάζει κάθε μέρα μετά το πράσινο φως που έδωσαν οι γιατροί την περασμένη Τετάρτη.

Ο πρωταθλητής από την Cervera εξηγεί επίσης τη σημασία της ομάδας του στις χειρότερες στιγμές, όταν πρέπει να είναι πιο ενωμένοι. "Οι άνθρωποι γύρω μου είναι οι πιο σημαντικοί", σημειώνει.

Το επεισόδιο 2 έχει τίτλο «Stefan» και είναι προγραμματισμένο για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Επόμενο άρθρο »

Υπέγραψε με την Repsol Honda o Mir

« Προηγούμενο άρθρο

O Aldo Drudi ξαναχτύπησε!!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA