• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Ο Quartararo είναι ο καλύτερος αναβάτης αυτή την στιγμή
Αλλά χρειάζεται βοήθεια από την Yamaha
Νέα 17/08/2022 - 17:23

Με την Ducati να κερδίζει έξι από τους οκτώ αγώνες στο Red Bull Ring από τότε που η αυστριακή πίστα ήρθε στο ημερολόγιο των MotoGP το 2016, ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, έχει μπροστά του ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. 

Ενώ αναμενόταν να παλέψει για τη νίκη στο Silverstone, ο Quartararo βρέθηκε κολλημένος στην ουρά του γκρουπ των πρωτοπόρων και ανίκανος να βρει τον δρόμο του προς τα εμπρός μετά την ποινή μεγάλου γύρου που εξέτισε. 

Η M1 είναι μία από τις μοτοσυκλέτες που επηρεάζονται περισσότερο όταν ακολουθούν άλλες, καθώς η τελική ταχύτητα και η υπερθέρμανση του μπροστινού ελαστικού ήταν τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα αυτή τη σεζόν.

 

Και με το Red Bull Ring να είναι μια πίστα που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την τελική ταχύτητα, ο Quartararo θα μπορούσε να χάσει ξανά βαθμούς σε σχέση με τον Francesco Bagnaia - ο αναβάτης της Ducati έχει πιθανότητες να εξασφαλίσει ένα χατ-τρικ νικών αυτό το Σαββατοκύριακο - αλλά και από τον Aleix Espargaro της Aprilia.

Παρά τα προβλήματα που ο Quartararo φαίνεται να αντιμετωπίζει, ο Marquez πιστεύει ότι ο Γάλλος αναβάτης έχει ακόμα ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσει το δεύτερο σερί Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Μιλώντας για τον αγώνα του Πρωταθλήματος του 2022, ο Marquez είπε στο MotoGP.com: "Φαίνεται ότι ο Pecco πηγαίνει σε καλό δρόμο. Στην Αυστρία είναι μια από τις αγαπημένες του πίστες, το ίδιο και το Misano. Έτσι ο Pecco θα είναι από τους κύριους διεκδικητές της νίκης σε αυτά τα Grand Prix".


"Μεταξύ του Aleix και του Fabio - ειλικρινά, ο Fabio χρειάζεται βοήθεια από τη Yamaha. Είδα τον αγώνα στο Silverstone και είμαι ένας τύπος από έξω που μπορώ να δω ότι οδηγούσε πολύ γρήγορα, αλλά πάλευε ενάντια στους άλλους, χωρίς την ταχύτητα στην ευθεία είναι δύσκολο".

"Οδηγεί με πολύ καλό τρόπο όταν είναι μόνος του στις δοκιμές και αν μπορεί να οδηγήσει τον αγώνα, είναι ο καλύτερος αναβάτης στο grid αυτή τη στιγμή".

"Αλλά μόλις χρειαστεί να παλέψει είναι δύσκολο να προσπεράσει. Ο Aleix με την Aprilia είναι η μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος νομίζω. Επίσης, τώρα φαίνεται ότι ο Vinales οδηγεί γρήγορα, οπότε η Aprilia ανέβασε πολύ το επίπεδό της".

Επόμενο άρθρο »

KTM: "Κάναμε τα πάντα για να ευχαριστήσουμε τον Fernandez

« Προηγούμενο άρθρο

Τί περιμένουμε να δούμε στο Red Bull Ring;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα