• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Ανυπομονώ να επιστρέψω στην πίστα
Δεν πρέπει να κάνω άλλα λάθη φέτος
Νέα 03/08/2022 - 19:04

Ο Pecco Bagnaia είχε φύγει για τις καλοκαιρινές διακοπές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με νίκη. Στο Assen πήρε την τρίτη του νίκη στη σεζόν του 2022 και μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά από τον Quartararo, ακόμα κι αν ο δρόμος που έχει μπροστά του είναι ακόμα μακρύς, με 66 βαθμούς να καλύψει στους τελευταίους 9 αγώνες.

Τώρα τον περιμένει το Silverstone, μια πίστα όπου η Ducati έχει κερδίσει μόνο μία φορά, το 2017 όταν ο Andrea Dovizioso ανέβασε την Desmosedici στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η πρόκληση είναι επομένως δύσκολη, αλλά ο αναβάτης από το Piedmont ξέρει πώς να την αντιμετωπίσει.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψουμε στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο, επιτέλους", είπε ο Pecco μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. "Ολοκληρώσαμε το πρώτο μέρος της σεζόν με μια νίκη και σε εκείνο το σημείο, η αίσθηση μου με την Desmosedici GP ήταν τέλεια, έτσι ελπίζω να συνεχίσω από εκεί που σταματήσαμε".

Ο Bagnaia δεν ήταν ακριβώς αδρανής αυτόν τον μήνα.

"Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, έκανα πολλές προπονήσεις με την Panigale V4S μου, και κέρδισα επίσης τον αγώνα Lenovo Race of Champions στο WDW, αλλά τώρα είναι ξανά στη δουλειά! Πέρυσι ήμουν γρήγορος στο Silverstone αλλά είχα κάποιες δυσκολίες στον αγώνα. Ελπίζω να τα πάω καλά αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα είναι σημαντικό για μένα να ξεκινήσω με το δεξί και να μην κάνω άλλα λάθη σε αυτό το δεύτερο μέρος του Πρωταθλήματος".

Ο Jack Miller θα ξεκινήσει το τελευταίο μέρος της καριέρας του με τα κόκκινα, πριν ενταχθεί στην KTM στο τέλος της σεζόν.

"Ήταν ένα καλό καλοκαιρινό διάλειμμα: επέστρεψα στην Αυστραλία για μερικές εβδομάδες και πέρασα υπέροχα στην Παγκόσμια Εβδομάδα Ducati!", είπε για τις καλοκαιρινές διακοπές. "Τώρα θέλω να επιστρέψω στην Desmosedici GP, και είμαι χαρούμενος που ξεκινάω το δεύτερο μέρος του Πρωταθλήματος στο Silverstone: το να αγωνίζομαι σε μια χώρα όπου οι άνθρωποι μιλούν την ίδια γλώσσα με εμένα με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου! Πέρυσι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και φτάσαμε κοντά στο βάθρο: Ελπίζω να βρω την ίδια αίσθηση και φέτος και να παλέψω για τις πρώτες θέσεις την Κυριακή".

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Η ποινή με παρακινεί να πάω ακόμα καλύτερα

« Προηγούμενο άρθρο

Τί περιμένουμε να δούμε στο Silverstone;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα