• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Χρειαζόμασταν το διάλειμμα
Για να εστιάσουμε στα λάθη μας
Νέα 02/08/2022 - 13:40

Ο Enea Bastianini και ο Fabio Di Giannantonio είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το Silverstone τώρα που τελείωσε το μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα των MotoGP. Και οι δύο ήταν απασχολημένοι τις τελευταίες εβδομάδες και, με την Παγκόσμια Εβδομάδα Ducati στο Misano, μπόρεσαν να ζήσουν τρεις πραγματικά έντονες μέρες παρέα με τους οπαδούς της Ducati. Ήταν μια ευκαιρία να δούνε τι σημαίνει να είσαι αναβάτης της Ducati στα MotoGP.

Ο Bastianini έφτασε τις τρεις νίκες στο πρώτο μέρος της σεζόν, αλλά πρέπει να βρει τρόπο να έχει καλούς τερματισμούς σε κάθε πίστα και όχι μόνο περιστασιακά. Ο Enea είναι αυτή τη στιγμή σε μια μάχη για την δεύτερη εργοστασιακή θέση στην Ducati και δύο θετικά αποτελέσματα στο Silverstone και το Red Bull Ring σίγουρα θα βοηθήσουν να κερδίσει τον πολυπόθητο αυτό ρόλο. 

"Επιτέλους ξεκινάμε ξανά", είπε ο Enea. "Το διάλειμμα ήταν πολύ χρήσιμο για την επαναφορά και την εστίαση στα λάθη που έγιναν στο πρώτο μέρος της σεζόν. Μου αρέσει πολύ το Silverstone και θέλω οπωσδήποτε να έχω ένα καλό αποτέλεσμα για να επιστρέψουμε στα επίπεδά μας. Έχουμε ανάμεικτα αποτελέσματα μέχρι τώρα και, σε αυτό το δεύτερο μέρος, θέλουμε να είμαστε πιο συνεπείς".
 
Ο Fabio Di Giannantonio είχε μια καλή σεζόν rookie μέχρι στιγμής, με αξιοσημείωτες στιγμές όπως η pole position στο Mugello και πολλές καλές εφμανίσεις, που δείχνουν πώς η μαθητεία του στα MotoGP προχωρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

"Το Silverstone είναι μια τρελή πίστα. Μου αρέσουν σχεδόν όλες, αλλά αυτή είναι πραγματικά υπέροχη. Φτάσαμε μετά από ένα καλό διάλειμμα που χρειαζόμασταν για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μεταξύ των διακοπών, των προπονήσεων και του WDW. Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Η ελπίδα είναι ότι θα ξεκινήσουμε ξανά από εκεί που σταματήσαμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για ολόκληρο το δεύτερο μέρος της σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Στην Πορτογαλία η έναρξη της σεζόν του 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Aprilia, KTM, Suzuki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα