• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez live: O Lorenzo σε θέση μάχης
Έσπασε τα χρονόμετρα ο Ισπανός
Νέα 01/05/2010 - 12:28

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Jorge Lorenzo δεν άφησε περιθώριο για αμφισβήτηση σε κανέναν, σε όλη τη διάρκεια των Ελεύθερων Δοκιμών 2. Από την αρχή κατέβασε χρόνους, έφτασε στο 1’39.500 με τα σκληρά λάστιχα, αρκετά κάτω από το ρεκόρ πίστας και στο τέλος – όπως όλοι – έβαλε το μαλακότερο πίσω ελαστικό για να γράψει ένα χρόνο 1’39.089, αφήνοντας άναυδους τους πάντες.

 

Ο Dani Pedrosa που είναι γνωστός για τις καλές επιδόσεις του με τα μαλακά λάστιχα, κατάφερε να σημειώσει το 2ο χρόνο με 1’39.549, μένοντας 0.460 πίσω – διαφορά χάος για μια μικρή πίστα όπως η Jerez.

O Casey Stoner πήρε την 3η θέση λίγο πιο πίσω, με τον Andrea Dovizioso να κάνει και αυτός καλή επίδοση με τα μαλακά λάστιχα και να παίρνει την 4η θέση από τον Valentino Rossi που με 1’39.982 ήταν ο τελευταίος από τους οδηγούς που κατέβηκαν το 1’40. Όμως ο Rossi δεν έχει βρει ακόμη το σωστό στήσιμο και ο Davide Brivio ο Team Manager του, μας είπε αμέσως μετά το τέλος των δοκιμών, ότι σήμερα το χέρι του πάει πολύ καλύτερα και ότι δεν είναι εκεί το πρόβλημα!

Xαρούμενη η ομάδα του JL
Xαρούμενη η ομάδα του JL

 

Στην 6η θέση, αυτός που πραγματικά εντυπωσίασε είναι ο Ben Spies, που δείχνει να μαθαίνει γρήγορα την πίστα και ότι είναι ο οδηγός που πρέπει μέσα στη χρονιά να κάνει τις εκπλήξεις.

Ο Randy De Puniet είναι επίσης πολύ καλός και σταθερός, μπροστά από τον Nicky Hayden που είχε την ατυχία να πέσει στο ξεκίνημα των δοκιμών και ενώ είχε ήδη τον 3ο χρόνο. Με τη 2η μοτοσυκλέτα δεν κατάφερε να φτάσει το χρόνο αυτό και έτσι έμεινε 8ος, αλλά η ομάδα είναι ευχαριστημένη με την επίδοσή του. Τη δεκάδα έκλεισαν οι Melandri, Capirossi.

Επόμενο άρθρο »

Την αεροδυναμική ψάχνει ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόσθετη ψύξη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα