• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Alex Rins στην Honda
Σε διετές συμβόλαιο με την LCR
Νέα 19/07/2022 - 13:14

Η ομάδα LCR Honda CASTROL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Álex Rins σε διετές συμβόλαιο με την Honda Racing Corporation.

Ο 26χρονος από τη Βαρκελώνη έχει καθιερωθεί ως σταθερός πρωτοπόρος σε όλες τις κατηγορίες Grand Prix και τερμάτισε 3ος στην βαθμολογία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2020. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 2012 με τη Honda στην Moto3, ο Rins πάλευε για τους τίτλους στις μικρές κατηγορίες κάθε χρόνο πριν ανέβει στην κορυφαία κατηγορία το 2017. Έχοντας πάρει 15 νίκες, συμπεριλαμβανομένων τριών νικών στην μεγάλη κατηγορία  και συνολικά 55 βάθρα , 15 στα MotoGP, ο Rins φέρνει μια πληθώρα εμπειριών στο HRC και την LCR Honda CASTROL Team.

Alex Rins: "Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της LCR Honda Team. Το να αλλάξω ομάδα και μοτοσυκλέτα είναι μια πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% μου και να εφαρμόσω όλα όσα έμαθα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής μου στην κατηγορία MotoGP. Η εμπιστοσύνη του Lucio και της Honda ήταν ζωτικής σημασίας για μένα στην απόφαση να ανταποκριθώ σε αυτήν την πρόκληση με αυτό το εργοστάσιο. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για αυτή την ευκαιρία".

Lucio Cecchinello (LCR Honda Team Manager): "Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Álex Rins θα είναι ο αναβάτης της LCR Honda CASTROL το 2023. Μόλις ολοκληρώσαμε την υπογραφή του συμβολαίου, και τα 3 μέρη, οπότε μπορούμε επιτέλους να το ανακοινώσουμε. Ο Rins είναι ένας έμπειρος αναβάτης, ένας γρήγορος αναβάτης και ένας αναβάτης που τερματίζει στο βάθρο. Αυτή η πλούσια εμπειρία, σε συνδυασμό με την ικανότητα του Rins να δίνει τις ακριβείς προτάσεις στους τεχνικούς του, όπως έχω ακούσει, σίγουρα θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το πακέτο της μοτοσυκλέτας μας, με στόχο να παλέψουμε για περισσότερα βάθρα".

Επόμενο άρθρο »

Doohan: O Marc Marquez θα κερδίσει ξανά

« Προηγούμενο άρθρο

Η “Βραδιά των Πρωταθλητών” τίμησε τους βέλτιστους των ετών 2020 & 2021

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα