• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Δεν θα παρατήσουμε τον Morbidelli
Νέα 18/07/2022 - 19:25

Ο Franco Morbidelli ήταν ο κορυφαίος αναβάτης της Yamaha το 2020 με την Petronas SRT, με τον Ιταλό να κερδίζει τρεις αγώνες και να τερματίζει δεύτερος πίσω από τον Joan Mir στο πρωτάθλημα.

Έκτοτε αγωνίστηκε να ανακτήσει αυτή τη φόρμα, με την 2 ετών μοτοσυκλέτα του σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς τη σεζόν του 2021, ενώ μια μετακίνηση στην εργοστασιακή ομάδα τον οδήγησε να υπομείνει μια δύσκολη προσαρμογή στη Yamaha του 2022.

Καθώς βρίσκεται 19ος στη βαθμολογία με μόλις 25 βαθμούς σε σχέση με τους 172 του ομόσταυλού του, Fabio Quartararo, το μέλλον του Morbidelli ήταν σε ένα στάδιο αμφισβήτησης για το 2023, παρά το γεγονός ότι είχε συμβόλαιο.

Ωστόσο, η Yamaha δεσμεύεται να το τιμήσει και εργάζεται για να τον επαναφέρει στο προηγούμενο επίπεδο.

"Αυτή τη στιγμή ο Fabio είναι πραγματικά ο μόνος που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα καλά σημεία της Yamaha, αλλά εργαζόμαστε πραγματικά σκληρά για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Franco εκεί που ήταν το 2020", ανέφερε ο Meregalli.

"Όλοι γνωρίζουμε τις δυνατότητές του και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ μέχρι να φτάσουμε αυτόν τον στόχο. Είμαστε πεπεισμένοι για την ταχύτητα και την απόδοση που έχει ο Franco".

"Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε πραγματικά μια λύση που θα του επιτρέψει να είναι πιο άνετος στη μοτοσυκλέτα, να είναι πιο γρήγορος και συνεπής γιατί τα αποτελέσματα δεν δείχνουν τι κάνει στους πρόσφατους αγώνες. Αλλά ο ρυθμός που δείχνει στις δοκιμές βελτιώνεται ήδη".

"Είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι με μια καλύτερη θέση εκκίνησης, σίγουρα τα αποτελέσματά του στους αγώνες θα είναι καλύτερα. Δεν είναι εύκολο για εμάς να ανακτήσουμε θέσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έτσι, προς το παρόν θα πετύχουμε τον στόχο να τον οδηγήσουμε να ξεκινήσει πιο μπροστά, θα αρχίσουμε να βλέπουμε τον Franky να επιστρέφει στην ταχύτητά του".

Επόμενο άρθρο »

Η “Βραδιά των Πρωταθλητών” τίμησε τους βέλτιστους των ετών 2020 & 2021

« Προηγούμενο άρθρο

Darryn Binder: Μερικές φορές οι άνθρωποι ξεχνούν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα