• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος να ξεκινήσει φυσικοθεραπεία ο Marquez
Μετά από την νέα εξέταση των γιατρών
Νέα 15/07/2022 - 11:02

Έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση στο δεξί του χέρι, ο Marc Marquez υποβλήθηκε στον επόμενο προγραμματισμένο μετεγχειρητικό έλεγχο στο Ruber Internacional Hospital στη Μαδρίτη. Η ιατρική ομάδα, αποτελούμενη από τον Δρ. Joaquin Sanchez Sotelo, τον Δρ. Samuel Antuna και τον Δρ. Angel Cotorro, ήταν ευχαριστημένοι με την ανάπτυξη του δεξιού βραχιονίου.

Στη συνέχεια, ο Marc Marquez πήρε άδεια για να μπει στο επόμενο στάδιο της ανάρρωσής του και να ξεκινήσει φυσιοθεραπεία  στο δεξί χέρι και γυμναστική "cardio".


Marc Marquez: "Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία ανάκαμψης. Σε αυτό το δεύτερο τσεκ απ, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το βραχιόνιο εδραιώνεται σωστά, με αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε φυσικοθεραπεία στο δεξί χέρι και γυμναστική "cardio". Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μπορώ να ανακτήσω την κινητικότητα στο χέρι μου για να συνεχίσω να προχωράω τη διαδικασία ανάρρωσης και θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ιατρική ομάδα για τη θεραπεία και την προσοχή τους".

Δρ. Sanchez Sotelo (MD PhD, Πρόεδρος του Τμήματος Χειρουργικής Ώμου και Αγκώνα, Mayo Clinic): "Στον ιατρικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον Marc Marquez, έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση στο δεξιό βραχιόνιο, μια καλή κλινική και ακτινολογική εξέλιξη έχει επιβεβαιωθεί ότι επιτρέπει την πρόοδο στο πρόγραμμα ανάκτησης κινητικότητας και δύναμης του δεξιού βραχίονα. Ο ασθενής θα υποβληθεί σε νέα επανεξέταση εντός των επόμενων έξι εβδομάδων".

Επόμενο άρθρο »

WorldSBK Donington Park: ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Θέλω να κερδίσω το Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα