• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Darryn Binder: Αν δεν μείνω στα MotoGP
Θα είμαι ευχαριστημένος στην Moto2
Νέα 05/07/2022 - 12:47

Ο Darryn Binder, νεότερος αδερφός του  Brad, έφτασε στην μεγάλη κατηγορία ως ο πρώτος αναβάτης μετά τον Jack Miller που πήδηξε κατευθείαν από την Moto3 στα MotoGP.

Οδηγώντας μια Yamaha περσινών προδιαγραφών, ο Binder έχει κερδίσει δέκα βαθμούς μέχρι σήμερα - τους ίδιους με τον Andrea Dovizioso - χάρη στη δέκατη θέση στη βροχή στην Mandalika και τη δωδέκατη θέση στην Καταλονία.

Αλλά με την αποχώρηση της Suzuki από τα MotoGP, δύο θέσεις εξαφανίζονται από το grid για το 2023, όταν η ομάδα του Razlan Razali θα αλλάξει επίσης από τη Yamaha στην Aprilia.

Οι φήμες μιλούν για μια ολοκαίνουργια σύνθεση της RNF με τον Miguel Oliveira και πιθανώς τον Raul Fernandez, ο οποίος έχει πάρει μόλις πέντε βαθμούς για την Tech3 KTM.

"Πραγματικά, περίμενα να ξέρω μέχρι τώρα", είπε ο Binder για το μέλλον του. "Μέχρι τώρα, ένιωθα ότι ίσως είχα μια ευκαιρία να κρατήσω τη θέση μου. Αλλά την ίδια στιγμή, ξέρω ότι υπάρχουν περισσότεροι αναβάτες παρά μοτοσυκλέτες (για το 2023) αυτή τη στιγμή και προφανώς είμαι στο χαμηλότερο άκρο της λίστας σίγουρα. Δεν πρόκειται να κοροϊδεύω τον εαυτό μου!".


"Έτσι από τώρα, αν υπάρχει αυτή η ευκαιρία (MotoGP), ελπίζω να μάθω τώρα, σε αυτό το καλοκαιρινό διάλειμμα, τι ακριβώς συμβαίνει. Και αν δεν υπάρχει η ευκαιρία, τότε προφανώς θα πρέπει να εξετάσουμε ποιες επιλογές έχω στην Moto2".


Ο 24χρονος, ο οποίος είναι τρίτος από τους πέντε rookies φέτος στην βαθμολογία, πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή δεν περίμενε πολλά περισσότερα από αυτά που έκανα εγώ. Ίσως τους εξέπληξα με κάποιους τρόπους, γιατί πιστεύω ότι κάποιοι τύποι ίσως πίστευαν ότι θα δυσκολευόμουν περισσότερο από ό,τι δυσκολεύτηκα".

"Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Απλώς προσπαθώ να αξιοποιήσω στο έπακρο την ευκαιρία που μου δόθηκε. Και αν δεν πετύχει, στο τέλος της ημέρας, όπως είπα, αν μπορώ να πάω στην Moto2, θα είμαι ακόμα χαρούμενος. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με μοτοσυκλέτα".

"Ακόμα κι αν ανακάλυπτα ότι δεν μπορώ να μείνω στα MotoGP, θα απολαύσω πραγματικά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Νιώθω ότι έχω ακόμα πολλά να δείξω και θέλω να βγω εκεί έξω και να πετύχω τους στόχους μου, να παλέψω με τους υπόλοιπους και να κάνω έναν καλό αγώνα. Λοιπόν αυτή τη στιγμή θέλω απλώς να προσπαθήσω να κάνω ένα μικρό βήμα μπροστά στις καλοκαιρινές διακοπές".

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Δεν με απασχολεί ποιός θα είναι δίπλα μου του χρόνου

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο Σαββατοκύριακο στην Χερέθ και πτώση για τον Βασίλη Παντελεάκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα