• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σειρά αξεσουάρ Ducati Performance για την Multistrada V2
Νέα Αγοράς 29/06/2022 - 23:35

Η έναρξη του Καλοκαιριού σηματοδοτεί την εποχή που οι μοτοσυκλετιστές προγραμματίζουν ταξίδια με τη μοτοσυκλέτα τους και σε αυτό βοηθάει η Ducati Performance με τις προτάσεις για βελτιώσεις και εξατομίκευση της Adventure Touring Multistrada V2.

H εύκολη και ευέλικτη Ducati Multistrada V2 είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για κάθε διαδρομή και ταξίδι ακόμα και πολυήμερες διαδρομές.

Ειδικά εκεί είναι που έρχεται σε βοήθεια του αναβάτη η σειρά ειδικά σχεδιασμένων για τη Multistrada V2 αξεσουάρ της Ducati Performance που περιλαμβάνει: Πίσω σχάρα αλουμινίου, στιβαρές πλαϊνές βαλίτσες μεγάλης χωρητικότητας, στιβαρό κεντρικό σταντ, ζελατίνα φέρινγκ Gran Turismo με αυξημένο ύψος και πλάτος κατά 35 και 20 χιλιοστά αντίστοιχα.

Επίσης τώρα είναι διαθέσιμο και το ιδιαίτερα χρήσιμο στα ταξίδια κιτ Ducati Zumo 396 satellite navigator που έχει ήδη φορτωμένους τους χάρτες 46 ευρωπαϊκών κρατών και μέσα από το Bluetooth module συνδέεται με smart phone για παίξιμο λίστας μουσικής ή συνομιλία.

Πέρα από τα προσανατολισμένα στα ταξίδια αξεσουάρ υπάρχει και μια σειρά αξεσουάρ βελτίωσης εμφάνισης της Rizoma που περιλαμβάνει μικρούς αεροδυναμικούς καθρέπτες, LED spotlights που βελτιώνουν την ορατότητα τη νύχτα, καθώς και μια σειρά από αλουμινένια προστατευτικά για το ψυγείο νερού και λαδιού που φροντίζουν για την εμφάνιση και την προστασία.

Τέλος η Termignoni κατασκευάζει το ελαφρύ τελικό από τιτάνιο που ενισχύει τον υποβλητικό ήχο του δικύλινδρου L90° κινητήρα.

Η πλήρης σειρά των αξεσουάρ είναι διαθέσιμη για παραγγελία από δίκτυο συνεργατών της Ducati άλλα και στο διαμορφωτή της σελίδας Ducati.com όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαμορφώσουν την μοτοσυκλέτα τους ακόμα και πριν τηνπαράδοση.

Επόμενο άρθρο »

Η Σιγάλας Moto επίσημος συνεργάτης της Electromove στη Σύρο

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΟ ΝΕΟ BACKPACK ΤΟΥ PAPASTAVROU SHOPS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα