• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καρό σημαία βλέπει ο Elias στη Moto2
Σκεπτόμενος τον αγώνα του Qatar νιώθω ικανοποιημένος εφόσον κατάφερα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.
Νέα 28/04/2010 - 17:37

Η τέταρτη θέση που έφερε ο Toni Elias στο Qatar τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο μιας και είχε αγωνιστεί τραυματισμένος. Το επιπλέον χρονικό διάστημα που κέρδισε από την αναβολή του Ιαπωνικού GP του έδωσε περισσότερο χρόνο ανάρρωσης. Ωστόσο στη Jerez δεν θα έχει προλάβει να αναρρώσει πλήρως.  

 

“Σκεπτόμενος τον αγώνα του Qatar νιώθω ικανοποιημένος εφόσον κατάφερα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό κάτω από αυτές τις συνθήκες. Η Pole Position που πήρα το Σάββατο μου τόνωσε το ηθικό και μου έδωσε ένα παραπάνω κίνητρο για να αποδώσω καλύτερα στον αγώνα. Στο διάστημα που πέρασε χόρτασα φαγητό και ύπνο και εργάστηκε σκληρά με τον φυσιοθεραπευτή μου για να ενισχύσω την σωματική μου δύναμη. Δεν θα βρεθώ πάνω στην μοτοσυκλέτα στο 100% της φυσικής μου κατάστασης, ωστόσο εύχομαι να έχω άλλο ένα καλό αγώνα.” δήλωσε ο δημοφιλής Ισπανός στην πρόσφατη του αναφορά του για τον αγώνα της Κυριακής. 

 

Τις δηλώσεις του Elias συμπλήρωσε ο manager της ομάδας Fausto Gresini αναφέροντας ότι ο Elias απέδειξε στο Qatar πόσο δυνατός μπορεί να εμφανιστεί κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. “Μεταξύ μας έχουμε μία μοναδική επικοινωνία και φιλία κι η τέταρτη θέση ήταν σαν νίκη για μας.” δήλωσε ο Ισπανός manager. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι ο Elias πιστεύει στο εγχείρημα της Moto2 όσο κι ο ίδιος και γνωρίζει πόσο δυσκολευτήκαμε για να το φέρουμε εις πέρας.

Επόμενο άρθρο »

Νέα εξαρτήματα θα έχει ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi και Bautista έτοιμοι για την Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα