• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο Shoei X-SPR Pro!
Tο απόλυτο αγωνιστικό κράνος
Νέα Αγοράς 13/06/2022 - 19:48
Oλοκαίνουργιο X-SPR Pro ένα νέο κράνος της Shoei αποκλειστικά για σπορ οδήγηση με υψηλές ταχύτητες ...και τίποτα άλλο.
 
Με την απίστευτη επιτυχία του X-Spirit III, που καθόρισε το σχέδιο πολλών αγωνιστικών κρανών, η σχεδιαστική ομάδα της SHOEI μελέτησε και επεξεργάστηκε τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα κατά τη διαδικασία ανάπτυξης του νέου X-SPR Pro. Το σχήμα του κράνους πέρασε περισσότερες από 150 επαναλήψεις στην αεροδυναμική σήραγγα της SHOEI, με συνεχή εξέλιξη πριν στους αναβάτες του MotoGP, για δοκιμές στην πίστα και τις πραγματικές συνθήκες.
 
Ένας από τους κύριους στόχους ήταν η περαιτέρω βελτίωση τωνεξαιρετικών αεροδυναμικών επιδόσεων του X-Spirit III, για οδήγηση σε ταχύτητες με έως και 350+ Km/h. Το σχήμα άλλαξε σε πολλά σημεία με τους 2 κεντρικούς αεραγωγούς να είναι από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές, οδηγώντας τον αέρα σε μεγάλες ταχύτητες, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται όλα τα κουνήματα, ενώ παράλληλα προσφέρουν σταθερότητα. Η θέση των 7 εισόδων και 6 εξόδων εξαερισμού άλλαξε και επίσης προστέθηκε και νέο σύστημα εξαερισμού στα μάγουλα,
 
Ένα νέο σύστημα ζελατίνας, που επιτρέπει στον αναβάτη να έχει ακόμα μεγαλύτερο πεδίο, με μηχανισμό κεντρικού κλειδώματος, εξοπλίζει το νέο X-SPR Pro.  Το νέο διπλό κλείσμο ζελατίνας παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια και η νέα ζελατίνα CWR-F2R έχει δισδιάστατο εξωτερικό σχήμα, με δυνατότητα προσθήκης tear-off καιείναι έτοιμη να δεχτεί Pinlock® Evo.
 
Τέλος για μεγάλους και εξαντλητικούς αγώνες το νέο X-SPR Pro έρχεται προετοιμασμένο να δεχτεί σύστημα εφίδρωσης (hydration system).
Το κράνος διαθέτει έγκριση ECE 22.06 και είναι πιστοποιημένο από την FIM.

Επόμενο άρθρο »

Πλούσια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ ΥΑΜΑΗΑ για την XSR 700

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ ORBYT ΤΗΣ AGV

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA