• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβίωση του Honda Hornet
Σχέδια και περισσότερες πληροφορίες
Νέα Αγοράς 08/06/2022 - 20:02
Η Honda έδωσε στη δημοσιότητα ορισμένα σχέδια σχετικά με τη μορφή που θα έχει το νέο αναγεννημένο Honda Hornet, την δημιουργία του οποίου είχε ήδη προαναγγείλει μέσα από ένα teaser video στην Eicma του 2021.
 
Το νέο μοντέλο θα χρησιμοποιεί το όνομα Hornet που πρωτοεμφανίστηκε το 1998 σαν γυμνή έκδοση του CB600F και αργότερα σε μια έκδοση 900cc. 
 
 
Η σχεδίαση του νέου Hornet έγινε στο R & D Europe της Honda στη Ρώμη από τον 28χρονο Giovanni Dovis που έχει σχεδιάσει και το ADV350.
 
Με βάση τον ήχο κινητήρα από το video στην Eicma, εκτιμήσεις με βάση τα σχέδια και πληροφορίες από την Ιαπωνική σελίδα Yyoung Machine ο κινητήρας θα είναι ένας νέος δικύλινδρος εν σειρά με στρόφαλο στις 270°, στο στυλ του κινητήρα της MT-07, εξοπλισμένος με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Honda.
 
 
Τέλος με βάση την συνήθη πρακτική των κατασκευαστών πιστεύουμε ότι το νέο Hornet θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη του 2022 σαν μοντέλο 2023.
 
 
O Giovanni Dovis, Designer, Honda R & D Europe, σχολίασε: "Η φιλοσοφία σχεδίασης της Honda είναι να εκφράζεται καθαρά και λειτουργικά σε μια απλή μορφή. Έχει έναν όμορφο, απλό και συναισθηματικό τρόπο. Αυτό το σχέδιο έχει μια αχνή σχεδιαστική φιλοσοφία Hornet. Με την αιχμηρή ουράς και τις πολύ έντονες γραμμές "φωνάζει" δυναμισμό και ευελιξία Οι νέες συμπαγείς αναλογίες αντιπροσωπεύουν το πραγματικό σπορ χαρακτήρα του Hornet και δημιουργούν μια επιθετική όψη."

Επόμενο άρθρο »

Η BMW υποστηρικτής της φοιτητικής ομάδας REM-IHU

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ NEW DRAKE AIR TEX ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα