• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέα κίνητρα ο Simoncelli
O Marco Simoncelli πήγε στις εγκαταστάσεις του HRC για να δοκιμάσει κάποιες εναλλακτικές προτάσεις στην Honda του
Νέα 28/04/2010 - 10:11

Μπορεί μεν αν ακυρώθηκε το Grand Prix της Ιαπωνίας, ωστόσο ο Marco Simoncelli πήγε στις εγκαταστάσεις του HRC για να δοκιμάσει κάποιες εναλλακτικές προτάσεις για να βελτιωθεί συνολικά η αεροδυναμική του πακέτου RC212V/Simoncelli μιας και ο ίδιος είναι αρκετά ψηλός για να δέσει στην μοτοσυκλέτα του.

 

Ήταν ένα ταξίδι αστραπή όπως δήλωσε κι ο ίδιος κι όλα έγινα μέσα σε τρεις ημέρες. Οι αλλαγές που έγιναν στα περιφερειακά την μοτοσυκλέτας του είχαν σαν στόχο την βελτίωση της αεροδυναμικής στην ευθεία για να κερδίσει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα. “Δεν θα έχουμε τεράστια διαφορά από πριν, ωστόσο η κάθε μικρή αλλαγή συμβάλει τελικά στην βελτίωση του συνόλου.” ανάφερε ο πολλά υποσχόμενος Ιταλός αναβάτης. 

 

Επιπλέον δήλωσε ότι είδε από πρώτο χέρι την καυτή επιθυμία του επιτελείου της Honda για την μελλοντική επιτυχία. “Υπάρχει γενικά στον αέρα ένα κύμα θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας από όλους και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα δούμε κάποια καλά αποτελέσματα.” πρόσθεσε στις δηλώσεις του ο Simoncelli. Η Jerez είναι η πίστα που ο Marco Simoncelli κέρδισε την πρώτη του νίκη και σε γενικές γραμμές μπορούσε πάντα να οδηγήσει σε γρήγορο ρυθμό κι ελπίζει να διατηρήσει την παράδοση σ'αυτόν τον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Capirossi και Bautista έτοιμοι για την Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Guareschi: “Η GP10 λειτουργεί σωστά”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα