• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans: Moto2 ΕΔ2
Πρώτος ο Acosta, o Chantra στους συνδυασμένους
Νέα 13/05/2022 - 17:32

Μέρα των ρεκόρ αποδυκνείεται η Παρασκευή για την πίστα του Le Mans. Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρια ρεκόρ χρόνου είδαμε να σπάνε. Στην μεγάλη κατηγορία, ο Enea Bastianini έκανε απόλυτο ρεκόρ γύρου, ενώ στην Moto2, στις ΕΔ1, ο Somkiat Chantra κατέρριψε το ρεκόρ γύρου που είχε ο Francesco Bagnaia από το 2018.

Κατά τις ΕΔ2, ο Augusto Fernandez κατάφερε να κατεβάσει και άλλο τον χρόνο, κάνοντας 1:36.030 . Όμως μετά το τέλος της περιόδου δοκιμών, ο γύρος του Fernandez ακυρώθηκε. Αυτό άφησε στην πρώτη θέση των ΕΔ2 τον Pedro Acosta, ενώ επέτρεψε στον Chantra να επιστρέψει στην πρώτη θέση των συνδυασμένων. Ο Fernandez θα κρατούσε την τρίτη θέση. 

Οι αναβάτες της Marc Elf VDS, Sam Lowes και Tony Arbolino, ήταν οι ταχύτεροι των ΕΔ2 στα αρχικά στάδια πριν τελικά υποχωρήσουν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα στους συνδυασμένους.

Ο Marcel Schrotter ήταν έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jake Dixon, ο οποίος είναι όμως όγδοος στους συνδυασμένους, καθώς ο Stefano Manzi κρατήθηκε στην έβδομη θέση με τον πρωϊνό του χρόνο. Ο Ai Ogura ήταν όγδοος (ένατος στους συνδυασμένους), ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Albert Arenas και Barry Baltus. 

Επόμενο άρθρο »

"Περίεργο συναίσθημα", "Καμία προειδοποίηση"

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα