• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto3 ΕΔ3
Εντυπωσιακός ο Diogo Moreira
Νέα 30/04/2022 - 11:39

Ο Βραζιλιάνος rookie, Diogo Moreira, έκανε τον ταχύτερο γύρο του Σαββατοκύριακου μέχρι στιγμής, για να διεκδικήσει την πρώτη θέση κατά τις ΕΔ3 της Moto3. Ο αναβάτης της MT Helmets - MSI εκτόπισε τον ταχύτατο Izan Guevara, ενώ ο David Salvador (που αντικαθιστά τον John McPhee) είχε ένα εκπληκτικό πρωινό Σαββάτου, παίρνοντας την τρίτη θέση. 


Ο ηγέτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Segio Garcia, ήταν αυτός που ανέβηκε στην κορυφή στην αρχή των ΕΔ3, ενώ  στη συνέχεια ο ομόσταυλός του, Izan Guevara, ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση, όπως ήταν μετά τις δοκιμές της Παρασκευής. Ένα 1:45.738 τον έκανε να απέχει μισό δευτερόλεπτο από όλους τους υπόλοιπους, σε μια πραγματική επίδειξη δύναμης.

Όμως ο Moreira έκανε έναν τρομερό γύρο στα τελευταία στάδια για να φτάσει στην κορυφή, με μόλις 2 χιλιοστά να τον χωρίζουν από τον Guevara. Αναμφισβήτητα η καλύτερη απόδοση του πρωινού προήλθε από τον David Salvador, ο οποίος στο τέλος ανέβηκε στην τρίτη θέση. Ο Dennis Foggia ήταν η κορυφαία Honda στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Deniz Öncü και τον Andrea Migno στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.


Ο Jaume Masia ήταν αρκετά γρήγορος στην μέση της τρίτης περιόδου δοκιμών και τελικά κατάφερε να πάρει την έβδομη θέση. Πίσω του βρέθηκε ο Ryusei Yamanaka, με έναν πολύ καλό γύρο στο τελευταίο πεντάλεπτο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Sergio Garcia και Carlos Tatay. 


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Ivan Ortola, Ayumu Sasaki, Joel Kelso και Ricardo Rossi. 


Mια πτώση στα τελευταία στάδια για τον Βρετανό Scott Ogden στη στροφή 1 τον οδήγησε στη 16η θέση και εκτός των θέσεων των ΚΑΤ2, ενώ το ίδιο συνέβη και στον Tatsuki Suzuki της Leopard Racing αφού ένα τεχνικό πρόβλημα έκοψε τον τελευταίο του γύρο, αφήνοντάς τον 18ο

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro και Marc Marquez μιλούν για το περιστατικό μεταξύ τους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA