• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Marc Marquez
Νέα 22/04/2022 - 14:12

Ο Marc Marquez έριξε μια σοβαρή προειδοποιητική βολή στους αντιπάλους του στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών του Tissot Grand Prix της Πορτογαλίας, κατακτώντας την πρώτη θέση σε δύσκολες συνθήκες στο βρεγμένο Portimao. Ο Ισπανός θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους αναβάτες του κόσμου σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης και κράτησε αυτόν τον τίτλο χάρη στο 1:50.666 του, που τον έφερε στην πρώτη θέση με πάνω από τρία δέκατα διαφορά από τον Joan Mir στην δεύτερη θέση. 


Πολύ δυνατός εμφανίστηκε ο Marco Bezzecchi, ο οποίος σημείωσε 1:51.136 και πήρε την τρίτη θέση των ΕΔ1. Μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον Marquez ήταν ο Johann Zarco στην τέταρτη θέση. Ο τοπικός ήρωας, Miguel Oliveira, έδωσε στους Πορτογάλους  οπαδούς που ήταν παρόντες μια ευπρόσδεκτη ώθηση ξεκινώντας το Σαββατοκύριακο στην πέμπτη θέση.


Ο Maverick Viñales πήρε την έκτη θέση, βάζοντας πέντε κατασκευαστές στην πρώτη εξάδα. Ο Ισπανός τελείωσε τις ΕΔ1 λίγο περισσότερο από έξι δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από τον Marquez Οι Ducati των Jorge Martin, Francesco Bagnaia και Jack Miller τερμάτισαν στην έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα. Συμπλήρωσε την πρώτη δεκάδα ο Alex Marquez της LCR Honda Castrol, λίγο λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον μεγαλύτερο αδερφό του, Marc.

Η πρώτη πτώση του Σαββατοκύριακου στην μεγάλη κατηγορία ήρθε από τον Takaaki Nakagami στην έξοδο της στροφής 9. Ο Luca Marini του Mooney VR46 επίσης έπεσε στα τελευταία στάδια στην όγδοη στροφή, με τον Jack Miller να έχει και αυτός πτώση στην ίδια στροφή.

Επόμενο άρθρο »

Portimao: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA