• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Όμιλος Σαρακάκη συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του.
Νέα Αγοράς 15/04/2022 - 01:05

O Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια που από την ίδρυσή του και σχεδόν 60 χρόνια συνεργασίας με την Honda.

Η ιστορία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τη Honda ξεκινάει το 1959, όταν ο Ιωάννης Δ. Σαρακάκης γνωρίστηκε με τη Honda Motor κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής παρουσίας της Honda στην Ευρώπη στον αγώνα Isle of Man T.T. Εκεί αποφασίζει να γίνει ο πρώτος Εισαγωγέας – Διανομέας της Honda στην Ελλάδα κάτι το οποίο επισημοποιείται το 1963 με την υπογραφή της αντίστοιχης συμφωνίας με τη Honda.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η Honda Moto για το 2022 παρουσιάζουν μία εντυπωσιακή, ιδιαίτερη και σίγουρα διαφορετική διαφημιστική καμπάνια η οποία εστιάζει στους διάσημους Πρεσβευτές – Αγωνιζομένους της Honda Moto παγκοσμίως, την πολύτιμη κληρονομιά της μάρκας καθώς και στην νοοτροπία και το πάθος του αναβάτη-οδηγού.

Με τις φράσεις: «Αντί να φοβάσαι την αποτυχία, μη φοβάσαι τίποτα», «Μπορεί να είναι δύσκολο, για αυτό και το αγαπάμε» και «Ένα Βήμα πίσω, Τρία Εμπρός», οι Πρεσβευτές – Ambassadors της Honda Moto Marc Marquez, Ricky Brabec και Ruben Faria, αποτελούν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα των ανθρώπων εκείνων που πάλεψαν από μικροί για να κατακτήσουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Όσον αφορά την μοναδική κληρονομιά της Honda, ξεχωριστή σημασία δίνεται στις διάσημες δηλώσεις του Soichiro Honda που ακολουθούν τα βήματα της μάρκας και καθορίζουν την κουλτούρα και την ταυτότητά της όλα αυτά τα χρόνια.

  -  «Οι αγώνες είναι στο DNA μας και βελτιώνουν τη φυλή μας».
  -  «Δεν υπάρχει αδύνατο, υπάρχουν προκλήσεις.»
  -  «Εάν νομίζεις ότι δεν μπορείς, απλά δεν έχεις προσπαθήσει αρκετά.»

Ο Soichiro Honda, ονειρευόταν πάντα το μέλλον, αφιέρωσε όλη την ζωή του στο όνειρο του και κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα!

 

Επόμενο άρθρο »

Zελατίνα Biondi για SYM HD 300

« Προηγούμενο άρθρο

Διάκριση της ΕΚΟ σε θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης από τον EcoVadis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα