• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Ξεκίνησα το τριήμερο επιθετικά
Είναι ο μόνος τρόπος να ξεχάσω
Νέα 09/04/2022 - 15:01

Ο Marc επέστρεψε! Και το έκανε με τον τρόπο του: στην επίθεση, το συντομότερο. Μετά από όλα όσα πέρασε με την πτώση του στην Ινδονησία, δεν ήταν εύκολο, αλλά ο αναβάτης από την Ισπανία δεν είναι ο τύπος που εκφοβίζεται από τις προκλήσεις, ειδικά στο «δικό του» Austin.

"Ήταν μια δύσκολη μέρα, ειδικά για να ξεκινήσω", είπε. "Προσπάθησα να ξεκινήσω επιθετικά, γιατί ήταν ο καλύτερος τρόπος για να ξεχάσω τις τελευταίες δύο εβδομάδες και την πτώση. Αυτό έκανα και όταν είδα ότι ήμουν γρήγορος, χαλάρωσα. Πρακτικά δεν άγγιξα σχεδόν τη μοτοσυκλέτα. Χρησιμοποίησα το set-up των πρώτων GP και αύριο θα ξεκινήσω να εργάζομαι για τον αγώνα. Σήμερα ήταν μια μέρα για μένα. Επικεντρώθηκα μόνο στο να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου".

Είναι γρήγορος, όπως μπορούμε να δούμε με την 6η θέση του στην κατάταξη, αλλά ο Marquez έχει επίσης σκεφτεί να μην σπαταλήσει ενέργεια.

"Είμαι κουρασμένος; Κοιτάξτε τον ρυθμό μου και θα έχετε την απάντησή σας", είπε χαριτολογώντας. "Οδήγησα αργά και πίεσα μόνο για έναν γύρο. Είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να επιβιώσω για όλο το Σαββατοκύριακο. Αλλά ξέρω ότι θα πρέπει να πιέσω αύριο το απόγευμα, να δουλέψω για τον αγώνα, αλλά, ταυτόχρονα, θέλω να είμαι φρέσκος για την Κυριακή. Γι' αυτό χρησιμοποιούσα το σήμερα μόνο για να κατανοήσω και να συλλέγω πληροφορίες".


Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Marquez θα χρησιμοποιήσει αυτό το Grand Prix ως ένα είδος δοκιμής.


"Είμαι εδώ για να αγωνιστώ, όχι για να κάνω γύρους", τόνισε. "Είπα επίσης στην ομάδα μου να μην με ρωτήσει τίποτα για την κατάστασή μου. Εάν υπάρχουν προβλήματα, θα τους το πω. Έτσι δουλέψαμε ως συνήθως".

Ο Marc ξέρει ότι αύριο (Σάββατο) θα είναι μια σημαντική μέρα.

"Δεν είμαι ο ταχύτερος αυτή τη στιγμή", παραδέχτηκε. "Ήταν ήδη δύσκολο πέρυσι στις κατατακτήριες, γιατί όλα τα Ducati είναι ταχύτατα στον γρήγορο γύρο και ξέρω ότι οι χρόνοι θα πέσουν αύριο. Στόχος μου θα είναι να προσπαθήσω να είμαι στις δύο πρώτες σειρές της εκκίνησης. Θα έδινα τα πάντα για να πετύχω".

Ο Marquez προσπαθεί επίσης να συνεχίσει να προσαρμόζει τη νέα RC213V στο στυλ οδήγησης του.

"Το μπροστινό μέρος της Honda του 2022 είναι μια από τις αδυναμίες του στυλ οδήγησης μου. Η περιοχή όπου δυσκολεύομαι περισσότερο", είπε. "Επίσης, είχα προειδοποιήσεις σήμερα τις οποίες δεν κατάλαβα καλά. Η ομάδα έχει ήδη κάποιες ιδέες και τους εμπιστεύομαι. Και η Honda εργάζεται για τους επόμενους αγώνες".

Επόμενο άρθρο »

COTA: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Zarco: Ο ρυθμός ήρθε σχεδόν από μόνος του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA