• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aprilia Tuono 660 Factory και RS 660 Limited Edition
Νέα Αγοράς 25/03/2022 - 22:35

 Σειρά μοντέλων 660 της Aprilia ανακάλυψε την εκδοση  Factory της νέας Tuono 660 και την αριθμημένη limited edition έκδοση της RS 660

Aprilia Tuono 660 Factory

Περισσότερη ισχύς και μικρότερο βάρος για καλύτερες επιδόσεις. Πλήρες ηλεκτρονικό πακέτο και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις για μέγιστο έλεγχο.
Tuono 660 Factory: η διασκέδαση συναντά την αριστεία. Factory είναι το σήμα που υποδεικνύει το κορυφαίο επίπεδο. Η μέγιστη ισχύς αυξήθηκε στους 100 ίππους (απο 95) και το βάρος σε κατάσταση λειτουργίας κατέβηκε κατα 2 κιλά στα 181 κιλά και οι ανατρήσεις (εμπρός και πίσω) είναι πλήρως ρυθμιζόμενες.

 

Aprilia RS 660

Η Aprilia RS 660 γιορτάζει το πρώτο της σημαντικό αθλητικό ορόσημο: το 2021 Twins Cup, το διάσημο αμερικανικό πρωτάθλημα ειδικά για δικύλινδρες μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτες, εντός του MotoAmerica, του κορυφαίου πρωταθλήματος αγώνων ταχύτητας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τον εορτασμό αυτής της νίκης, η Aprilia δημιούργησε μια ειδική αριθμημένη έκδοση 1500 μονάδων, με σήμα στο ρεζερβουάρ που φέρει την προοδευτική αρίθμηση και ένα ολοκαίνουργιο ιδιαίτερο χρωματισμό με αστέρια και ρίγες, μονόσελο, ανεστραμμένο σύστημα γρήγορης αλλαγής ταχυτήτων και μεγαλύτερη ζελατίνα φέρινγκ.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha TY-E 2.0

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Όμιλος Σφακιανάκη στηρίζει τους πληγέντες της Ουκρανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα