• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H KTM δεν έχει δείξει ακόμα τον πραγματικό της ρυθμό
Νέα 07/02/2022 - 16:58

Ίσως δεν υπάρχει κατασκευαστής που να χρειαζόταν καλύτερη εμφάνιση στη Sepang από την KTM, χάρη σε μια καταστροφική χρονιά το 2021, παρά τις νίκες για τους Brad Binder και Miguel Olivera.

Στα χαρτιά, δεν φαίνεται ότι έχει διορθώσει τα προβλήματά της, με την καλύτερη εμφάνιση των Αυστριακών να είναι ο Oliveira σε μια πολύ μακρινή 15η θέση. Όμως, με τους δύο εργοστασιακούς αναβάτες να πιστεύουν ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για ξεκλείδωμα, δεν είναι ακόμα ώρα για πανικό.

"Έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό πακέτο αεροδυναμικών", εξήγησε ο Binder, "και σε ορισμένους τομείς μας βοηθά και σε άλλους μας βλάπτει. Αλλά απαιτεί μια εντελώς διαφορετική ρύθμιση για να λειτουργήσει και δεν είχαμε ακόμη τον χρόνο να το εξερευνήσουμε και να βγάλουμε πραγματικά το μέγιστο από αυτό. Έκανα έναν μικρό έλεγχο στην παλιά μας μοτοσυκλέτα και οι χρόνοι ήταν παρόμοιοι, αλλά εκείνη η μοτοσυκλέτα έχει εξαντλήσει τις προοπτικές της. Είμαστε ήδη σε αυτό το επίπεδο με τη νέα διαμόρφωση και υπάρχει περιθώριο βελτίωσης".

Επόμενο άρθρο »

Η παρουσίαση της Lenovo Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Η Suzuki ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα