• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της ομάδας Suzuki Ecstar
Για το 2022
Νέα 04/02/2022 - 13:26


Με την έναρξη μιας νέας σεζόν MotoGP προ των πυλών, οι προετοιμασίες για την Suzuki είναι σε εξέλιξη, καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το 2022 με τους Joan Mir και Alex Rins. Με μια νέα εμφάνιση GSX-RR, η οποία είναι αναβαθμισμένη όχι μόνο στην επιφάνεια αλλά και κάτω από τα φέρινγκ, ολόκληρη η ομάδα έχει έντονο κίνητρο και ανυπομονησία για τρόπαια. Το 2021 μπορεί να ήταν μια δύσκολη πρόκληση, αλλά με τη συνεχή προσπάθεια για επιτυχία, η ομάδα κατάφερε να κλείσει τη χρονιά με τον Mir στους πρώτους τρεις του πρωταθλήματος. Ο στόχος για φέτος είναι απλός: βάθρα, έπαθλα και βαθμοί.

Οι Ισπανοί της Suzuki θα βάλουν τη νέα GSX-RR στους ρυθμούς της στο προσεχές Sepang Test και η πρώιμη ανατροφοδότηση έχει δώσει ώθηση και στους δύο αναβάτες καθώς κάνει λόγο για μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα με βελτιωμένη ανταγωνιστικότητα. Τόσο ο Joan Mir όσο και ο Alex Rins είχαν ένα επιτυχημένο χειμερινό διάλειμμα, εξισορροπώντας τον ελεύθερο χρόνο με σκληρές προπονήσεις. Αφού ο Joan τερμάτισε 3ος στο πρωτάθλημα πέρυσι, ο στόχος του για το 2022 είναι ξεκάθαρος: να αγωνίζεται για την κορυφή. Ο Alex στοχεύει να προσθέσει περισσότερη συνέπεια στην αδιαμφισβήτητη ταχύτητα και τις δυνατές του επιδόσεις. Η  GSX-RR του 2022 μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα νέο σχέδιο χρώματος με μαύρες γραμμές να προσθέτουν μια αίσθηση στο απαλό και πλέον γνώριμο, μπλε και ασημί. Και ένα νέο λόγκο, ένας συνδυασμός ρετρό και μοντέρνων στυλ Suzuki, μπορεί επίσης να βρεθεί στη μοτοσυκλέτα, στα ρούχα, στις φόρμες και στα φορτηγά της ομάδας. Συνδέοντας όλα αυτά μαζί είναι ένα νέο hashtag και σλόγκαν για τη σεζόν 2022. #Gearingup. 

Αυτή η νέα φράση έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει τους οπαδούς να συμμετάσχουν με την ομάδα (νοητικά) στην προετοιμασία για μια συναρπαστική χρονιά, αλλά και για να δείξει τις προθέσεις της ομάδας – μια βελτίωση στην απόδοση και την ιδέα να τα ανεβάσουν όλα ένα επίπεδο πάνω σε σύγκριση με το 2021.

"Πήρα λίγο χρόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να χαλαρώσω και να ηρεμήσω μετά από μια δύσκολη σεζόν το 2021", ανέφερε ο Joan Mir. "Ήμουν χαρούμενος που τερμάτισα 3ος στο πρωτάθλημα, αλλά διψώ για περισσότερα και ήταν σημαντικό να κάνω επαναφορά ώστε να μπορέσω να επικεντρωθώ 100% στο να πετύχω το μέγιστο. Η προπονητική μου προετοιμασία έχει πάει καλά και νιώθω σε φόρμα και έτοιμος για επίθεση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη μοτοσυκλέτα μου, οι δοκιμές που έγιναν στο τέλος του περασμένου έτους έδειξαν βελτιωμένη απόδοση με την οποία είμαι ευχαριστημένος, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να δείξουμε τα νέα χρώματα και να κάνουμε περισσότερους γύρους πριν  την έναρξη της σεζόν σε περίπου ένα μήνα".

"Η νέα GSX-RR φαίνεται εκπληκτική, και επίσης αποδίδει καλά! Είμαι πολύ χαρούμενος που πλησιάζω στην έναρξη της νέας σεζόν", δήλωσε ο Alex Rins. "Έχω κάνει πολλές προπονήσεις κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά και σε μοτοσυκλέτα GSXR1000R. Ωστόσο, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αγωνιστική μας μοτοσυκλέτα στις πίστες. Είναι ωραίο να επανενωνόμαστε με την ομάδα, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στον ίδιο στόχο και τους εμπιστεύομαι, όλοι έχουμε δείξει ότι είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Οι ημέρες των δοκιμών θα είναι σημαντικές, αλλά ανυπομονούμε για τον πρώτο αγώνα στο Qatar!".

 "Το χειμερινό διάλειμμα ήταν πολυάσχολο με πολλή σκληρή δουλειά, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ιαπωνία", ήταν τα λόγια του Shinichi Sahara.  "Όλοι έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να προετοιμαστούν για μια νέα σεζόν όπου ελπίζουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο έργο μας και στους δύο αναβάτες μας και θέλουμε να ξεκινήσουμε – όχι μόνο στις δοκιμές αλλά και στους αγώνες. Η GSX-RR μας φαίνεται εντυπωσιακή και με την υποστήριξη από τους βασικούς χορηγούς, τους οπαδούς και τα μέλη της ομάδας μας θέλουμε να την βάλουμε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου το συντομότερο δυνατό. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμής στη Jerez είδαμε μεγάλες δυνατότητες στα νέα εξαρτήματα και τα σχόλια από τον δοκιμαστή  αναβάτη μας, Sylvain Guintoli, καθώς και από τον Joan και τον Alex, ήταν αρκετά θετικά. Εξαιτίας αυτού ξεκινήσαμε τις χειμερινές διακοπές με ωραία ατμόσφαιρα και με καλή διάθεση. Ας δούμε τι μπορούμε να δείξουμε σε αυτή τη συναρπαστική νέα σεζόν". 

"Πρέπει να ξεκινήσω ευχαριστώντας ολόκληρη την ομάδα και το εργοστάσιο για τη δουλειά που έκαναν κατά τη διάρκεια αυτού του σύντομου χειμερινού διαλείμματος", είπε ο τεχνικός διευθυντής της Suzuki, Ken Kawauchi. "Η μοτοσυκλέτα μας για το 2021 ήταν ισορροπημένη και ανταγωνιστική, αλλά ήταν σημαντικό να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός το 2022 για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όπως είδαμε, τα MotoGP είναι απίστευτα μικρές οι διαφορές με πολλούς γρήγορους αναβάτες και ομάδες και θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη θέση μας στο βάθρο. Η GSX-RR του 2022 έχει παρόμοια βάση με την περσινή μοτοσυκλέτα, αλλά με μερικές κρίσιμες ενημερώσεις, ειδικά στον τομέα της απόδοσης του κινητήρα. Θέλαμε να διατηρήσουμε τη διαχειρισιμότητα της μοτοσυκλέτας μας, η οποία ήταν πάντα ισχυρή στις στροφές και τη σταθερότητα, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση ισχύος. Με τη βοήθεια όλων των μηχανικών στην Ιαπωνία και την Ευρώπη πιστεύουμε ότι το πετύχαμε, οπότε τώρα είναι ώρα να το δοκιμάσουμε στην πίστα με τους αναβάτες μας".

Επόμενο άρθρο »

1-2 της Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Monster Energy Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα