• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Mooney αντικαθιστά την Aramco
Ως βασικός χορηγός της VR46 στα MotoGP
Νέα 31/12/2021 - 14:06

Η Mooney, η πρώτη Iταλική εταιρεία Proximity Banking & Payments, θα είναι ο νέος βασικός χορηγός  της VR46 Racing Team, της ομάδας που δημιουργήθηκε από τον Valentino Rossi και θα διαγωνιστεί στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP και Moto2.
 
Μετά τη συμφωνία, η νέα ονομασία της ομάδας θα είναι Mooney VR46 Racing Team και θα χρησιμοποιείται σε όλες τις εμφανίσεις της Ομάδας (συμπεριλαμβανομένων των μοτοσυκλετών και των στολών των αναβατών) και σε όλες τις επίσημες επικοινωνίες. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν στις 3 Ιανουαρίου.

Η Mooney είναι η πρώτη εταιρεία Proximity Banking & Payments στην Ιταλία που έχει κληρονομήσει την εμπειρία δύο αριστείων σε διαφορετικούς, αλλά συμπληρωματικούς επιχειρηματικούς τομείς: της SisalPay στον τομέα των πληρωμών και της Banca 5 (Όμιλος Intesa Sanpaolo) στον τραπεζικό τομέα. Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο με περισσότερα από 45.000 σημεία πώλησης σε όλη την Ιταλία που είναι πλήρως ενσωματωμένα στο ψηφιακό οικοσύστημα, η Mooney διαδραματίζει σημαντικό κοινωνικό ρόλο παρέχοντας στους καταναλωτές μια απλή, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα λύσεων πληρωμής, συγκεκριμένα λογαριασμούς, προπληρωμένες κάρτες, κάρτες τηλεφωνικής επαναφόρτισης καθώς και διευκολύνσεις όπως αναλήψεις μετρητών, τραπεζικά εμβάσματα και εντολές πληρωμής, που παλαιότερα ήταν δυνατές μόνο μέσω τραπεζών.

VR46 Racing Team

Η VR46 Racing Team γεννήθηκε το 2014 με στόχο να υποστηρίξει νεαρά Ιταλικά ταλέντα των δύο τροχών από την Moto3 έως τα MotoGP. Η άφιξη στην κορυφαία κατηγορία πραγματοποιήθηκε το 2021 με τον Luca Marini, αλλά το 2022 η VR46 Racing Team θα γίνει επίσημα μέρος της κορυφαίας κατηγορίας. Από το 2014, 10 νεαροί Ιταλοί αναβάτες έχουν κάνει τα πρώτα τους βήματα σε αυτή την Ομάδα. Μεταξύ αυτών, ο Francesco Bagnaia, ο πρώτος αναβάτης της που κέρδισε Παγκόσμιο Τίτλο με την ομάδα της Moto2 το 2018.

Επόμενο άρθρο »

Rally Dakar: Prologue

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχές από τον ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Μ.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα