• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέο project της Yamaha
με πρωταγωνιστές τον Νικόλα Πλυτά και την XSR125
Νέα Αγοράς 27/12/2021 - 21:59

Νέο project της Yamaha, με πρωταγωνιστές τον Πρωταθλητή Θαλάσσιων Sports Νικόλα Πλυτά και τη νέα XSR125.

Ο Νικόλας Πλυτάς, Πρωταθλητής θαλάσσιων sports σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου, μεταμορφώνει την XSR125 και συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό project της Yamaha ‘Yard Built Free Spirits’.

H Yamaha υποστηρίζει τις διαφορετικές προσωπικότητες των αναβατών της και δημιουργεί ένα μοναδικό Πανευρωπαϊκό project, το ‘Yard Built Free Spirits’. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η Yamaha υποστηρίζει τους αναβάτες, οι οποίοι προσεγγίζουν την καθημερινότητά τους με την δική τους, προσωπική οπτική, ώστε να προσαρμόσουν την XSR125, με σκοπό να αναβαθμίσουν αισθητικά και πρακτικά τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Γεννημένη για ελεύθερα πνεύματα, η XSR125, η μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Sport Heritage της Yamaha, διαθέτει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και καθίσταται ως η ιδανική επιλογή για αναβάτες που απολαμβάνουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής με μοναδικό στυλ, είτε στην πόλη είτε στην ύπαιθρο.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ στην Ελλάδα είναι μία από τις 6 χώρες της Ευρώπης που επιλέχθηκαν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη ενέργεια! Προκειμένου να αποτυπώσει τη μοναδικότητα της XSR125 και να προβάλει το πως η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη λύση για ανθρώπους με ένα διαφορετικό lifestyle, η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ επέλεξε τον Νικόλα Πλυτά, τον πρωταθλητή θαλάσσιων sports σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου, ως τον κύριο πρωταγωνιστή της.

Ο Νικόλας Πλυτάς
Ο Νικόλας Πλυτάς είναι πρωταθλητής θαλάσσιων sport, σε διοργανώσεις παγκοσμίου επιπέδου. Ξεκινώντας την καριέρα του σε πολύ νεαρή ηλικία, έχει καταφέρει να κατακτήσει αμέτρητες διακρίσεις και πολυάριθμες νίκες κυρίως στο θαλάσσιο σκι, αλλά και το wakeboarding, skateboarding, snowboarding και surfing. Εκπροσωπώντας για δύο συνεχόμενες χρονιές (2018 – 2019) τη χώρα μας στο ISA World Surfing Games στην Ιαπωνία, ο Νικόλας είναι ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κέρδισε ποτέ σε Παγκόσμιους

Αγώνες Surfing
Η αστείρευτη αγάπη για τη θάλασσα και η εντατική προπόνηση αποτελούν παράγοντες που έχουν οδηγήσει τον Νικόλα να κατορθώνει όλα τα παραπάνω επιτεύγματα. Η θάλασσα είναι το μέρος που προπονείται καθημερινά και όπου περνά το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας του, ενώ κάθε είδους έδαφος μπορεί να αποτελέσει την επόμενή του πρόκληση. Φυσικά, η σανίδα είναι το πιο απαραίτητο στοιχείο του εξοπλισμού του, που τον συνοδεύει σε κάθε του αποστολή!

 


Προκειμένου ο Νικόλας να μετακινείται για τις καθημερινές του δραστηριότητες, αλλά και να μπορεί να μεταφέρει τον εξοπλισμό του, έχει επιλέξει την πιο εναλλακτική, στυλάτη και μοντέρνας σχεδίασης XSR125, τη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Sport Heritage της Yamaha. Χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη XSR125, ο Νικόλας απολαμβάνει τις πιο διασκεδαστικές διαδρομές και έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί τον εξοπλισμό του σε αυτή, και έτσι, να τον έχει μαζί του σε κάθε του προορισμό!

Μία προστιθέμενη σχάρα στα πλαϊνά της μοτοσυκλέτας επιτρέπει στον Νικόλα να μπορεί να μεταφέρει την σανίδα (κάθε μεγέθους) και το βίντσι του σε οποιαδήποτε σημείο θα κάνει την επόμενή του εξόρμηση, η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει τον κάθε θεατή. Με την προσθήκη αυτή, η XSR125 αποκτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα και θεωρείται ως ο πιο πιστός συνεργάτης του Νικόλα. Επιπλέον, με την αλλαγή θέσης τής σε ψηλότερο σημείο, η εξάτμιση προστατεύεται από το νερό και την άμμο.

Επιπρόσθετες αλλαγές που έχουν γίνει, είναι η αλλαγή του χρώματος στην θρυλική μπλε απόχρωση, τα λάστιχα Pirelli που είναι κατάλληλα για εντός και εκτός δρόμου χρήση, το προστατευτικό για το μπροστινό φανάρι, η νέα, minimal βάση πινακίδας κυκλοφορίας, τα LED flash, καθώς και τα αυτοκόλλητα σε στυλ Yamaha XT500 του 1979.

Χάρη στην ειδικά διαμορφωμένη XSR125, ο Νικόλας απολαμβάνει τις πιο διασκεδαστικές διαδρομές και έχει την δυνατότητα να τοποθετεί την σανίδα του πάνω σε αυτή, και έτσι να την έχει μαζί του στον κάθε προορισμό!

Όλα τα αξεσουάρ που είναι τοποθετημένα στην XSR125 ανήκουν στη συλλογή των Γνήσιων Αξεσουάρ της Yamaha και όχι μόνο ενισχύουν την εμφάνιση, αλλά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας.

*Για να ανακαλύψετε όλα τα διαθέσιμα Γνήσια Αξεσουάρ της XSR125 επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/motorcycles/sport-heritage/xsr125-2021/accessories/#/

Το αποτέλεσμα που προκύπτει προκαλεί τον έντονο ενθουσιασμό του Νικόλα, καθώς έχει καταφέρει να συνδυάσει την κάθε του επιθυμία με τον πιο έξυπνο, στυλάτο και αποτελεσματικό τρόπο.

Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος “Με τη Yamaha στο πλευρό μου, οι δυνατότητες στο τι μπορώ να καταφέρω, είναι ατελείωτες. Ακολούθησε τα όνειρα σου, όσο τρελά και αν σου φαίνονται’’.

Η XSR125
Η κομψή, νέα XSR125 διαθέτει ό, τι χρειάζεστε προκειμένου να φτάσετε στον προορισμό που επιθυμείτε, σε λιγότερο χρόνο. Η διαχρονική της εμφάνιση και τα εντυπωσιακά χρώματα την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ ο κινητήρας 125 κ.εκ. με ισχύ 11 kW και ο ευέλικτος χειρισμός της, κάνουν την κάθε διαδρομή σας πολύ πιο διασκεδαστική.                                                                                                                                                                                          Γεννημένη για ελεύθερα πνεύματα, αποτελεί τη νεότερη μοτοσυκλέτα της κατηγορίας Sport

Επόμενο άρθρο »

Η ΛΕΜΟΤ τιμά τον Αστυνομικό Διοικητή Αστυπάλαιας

« Προηγούμενο άρθρο

O Franco Morbidelli “πρεσβευτής” των ρολογιών SECTOR

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα